Üye
4 ay olsa beklerimde 6 sefer spoof atmıştım ban sürem kesin uzamıştır ,zaten ban süresi için mail atıyorum bot mesaj atıyorlar .4 ay kesın 8 ay olmuştur.Spoofer atmanıza gerek yok tutmuyor çünkü 4 ay beklemekten başka çareniz yok maalesef ayrıca monitör ve mouse bileşenlerine ban atmıyor.
Böyle bir durum yok kaç kere hwid ban yersen ye bu süre değişmemekte. İnternette ilk hwid ban 3 ay sonrakiler 6 ay falan şeklinde artıyor diyen pek çok kişi var lakin böyle durum yok. Her yediğin hwid ban sabit şekilde 4 aydır.4 ay olsa beklerimde 6 sefer spoof atmıştım ban sürem kesin uzamıştır ,zaten ban süresi için mail atıyorum bot mesaj atıyorlar .4 ay kesın 8 ay olmuştur.
Deneyeceğim knk haber veririm.Knk bi telefondan mobil veri açıp wifi ile öyle bağlanmayı denesene
Denedim knk yine aynı 2 gün sonra van 5 alıyorum 2 gün sonra gelmesi delirtiyor adamı neyden banlıyor çözemedim niye gecikmeli banlıyor onu da anlayamadım tpm veya disk olsa 1 saate banlar hemen bu ban nıye 2 gün bekletiyo anlamadım cs geçicem mecbur .Knk bi telefondan mobil veri açıp wifi ile öyle bağlanmayı denesene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?