Dostum ticket atarak Hem banının ne zaman açılcagını öğreniyorsun
ayrıca 1 ay ekliyorlar mevzusuna gelirsek öyle bişey yok ben hile açtığım halde sadece 3 ay yedim direkt ticket attım ve öğrendiğim tarihten 1 gün sonrası açıldı
Dostum ticket atarak Hem banının ne zaman açılcagını öğreniyorsun
ayrıca 1 ay ekliyorlar mevzusuna gelirsek öyle bişey yok ben hile açtığım halde sadece 3 ay yedim direkt ticket attım ve öğrendiğim tarihten 1 gün sonrası açıldı
Ben 2 ay geçtikten sonra çözüm buldum ve kaldırdım. Anakart üreticilerinin yaptığı bir program aracılığıyla. ve sadece exe dosyasını açtıktan sonra seri numaralrını değiştiriyorsun ve yeniden başlatıyorsun ve ban kalkıyor. Mac adresi falan değiştiryon valorantı siliyon tamam. Sıkıntı çıkmıyor. Bedava ban kaldırma mis.
Benim banım 12 Haziranda kalkacaktı, gününde girmeme rağmen oyun ortasında hileci uzaklaştırıldı hatası aldım ve hesabım ban yedi. Tekrar sorduğumda 21'inde kalkacak dediler fakat bu sefer birkaç gün daha bekleeyeceğim.
Benim banım 12 Haziranda kalkacaktı, gününde girmeme rağmen oyun ortasında hileci uzaklaştırıldı hatası aldım ve hesabım ban yedi. Tekrar sorduğumda 21'inde kalkacak dediler fakat bu sefer birkaç gün daha bekleeyeceğim