Kelebekler klasikleşmiş artık bence o yüzden karambit denk getirirsen yağmacı falan alabilirsin kaçırmaValorant'a dün biriktirdiğim parayla VP yatırdım. 45665 VP oldu, arkadaşlarım Yağmacı Karambit al dedi fakat benim aklımda RGX Kelebek ya da Uzaylı Avcısı Kelebek geldi. Sizce ne almalıyım?
yağmacı karambit al ya en çok o iyi duruyo bide kırmızı renk müthişValorant'a dün biriktirdiğim parayla VP yatırdım. 45665 VP oldu, arkadaşlarım Yağmacı Karambit al dedi fakat benim aklımda RGX Kelebek ya da Uzaylı Avcısı Kelebek geldi. Sizce ne almalıyım?
rgx al daha iyi diğerleinden ise rbx değilse karambit al tavsiyemValorant'a dün biriktirdiğim parayla VP yatırdım. 45665 VP oldu, arkadaşlarım Yağmacı Karambit al dedi fakat benim aklımda RGX Kelebek ya da Uzaylı Avcısı Kelebek geldi. Sizce ne almalıyım?
hocam para olsa yağmacı karambit alırım direkValorant'a dün biriktirdiğim parayla VP yatırdım. 45665 VP oldu, arkadaşlarım Yağmacı Karambit al dedi fakat benim aklımda RGX Kelebek ya da Uzaylı Avcısı Kelebek geldi. Sizce ne almalıyım?
asil balta veya hançer alınabilir benceValorant'a dün biriktirdiğim parayla VP yatırdım. 45665 VP oldu, arkadaşlarım Yağmacı Karambit al dedi fakat benim aklımda RGX Kelebek ya da Uzaylı Avcısı Kelebek geldi. Sizce ne almalıyım?
hocam bence iyon karambitValorant'a dün biriktirdiğim parayla VP yatırdım. 45665 VP oldu, arkadaşlarım Yağmacı Karambit al dedi fakat benim aklımda RGX Kelebek ya da Uzaylı Avcısı Kelebek geldi. Sizce ne almalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?