Nasıl daha ucuza geliyor 8500 vp 597 lira trendyolda ?kanka tendyolda daha ucuza gelıyor
8 adet kodun toplamı 8400 VP ediyor.8 tane 8400 vp mı yoksa 8 tane kod toplam 8400 vp mı anlamadım ben
Kanka "tendyolda" ucuza geliyorsa sıkıntı "Trendyol" da ucuza gelemez çünkü 600 TLkanka tendyolda daha ucuza gelıyor
Trendyol daha ucuz ama ben senden almak istiyorum8 adet kodun toplamı 8400 VP ediyor.
Kanka "tendyolda" ucuza geliyorsa sıkıntı "Trendyol" da ucuza gelemez çünkü 600 TL
Tabi hocam nasıl istersenizTrendyol daha ucuz ama ben senden almak istiyorumAlayım ben kodları hacı
Discord adresi verin önce kanıtları göstereyim.Şimdi nasıl oluyor bu olay ben ilk defa kullanacağım bana istek mi atacaksın trade olarak
Discord kullanmıyorum ama kardeşiminkini vereyim oradan bakayım özele atıyorumDiscord adresi verin önce kanıtları göstereyim.
Teşekkürleriyi satıslar
Kodları sıkıntısız aldım kendisi güven oluşması açısından elinden geleni yapıyor, sıkıntısız alışverişti teşekkür ediyorum kendisineTeşekkürler
@Einherjar EP adlı dostumuza 8400 VP satılmıştır kendisi kodları denemiştir hayırlı olsun tekrardan kendisine konu kilitlenebilir.
Rica ederimKodları sıkıntısız aldım kendisi güven oluşması açısından elinden geleni yapıyor, sıkıntısız alışverişti teşekkür ediyorum kendisine
Satıldı dostum kodlar.ödeme paparayla oluyomu yada havale
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?