13 Kas 2023 #1 byniveI B je veux mourir Uzman Üye Katılım 23 Eyl 2020 Mesajlar 230 Tepki puanı 16 Ödüller 3 Yaş 24 Sosyal 5 HİZMET YILI selam mh , Valorant'ı sil yükle akla gelebilecek her şeyi yaptım fakat yine bir şekilde oyunu açamadım sorunla karşılaşıp çözen varsa yardımcı olabilirmi ? kullandığım dizüstünün özellikleri ;
selam mh , Valorant'ı sil yükle akla gelebilecek her şeyi yaptım fakat yine bir şekilde oyunu açamadım sorunla karşılaşıp çözen varsa yardımcı olabilirmi ? kullandığım dizüstünün özellikleri ;
Çözüm Zestial 13 Kas 2023 byniveI' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 98333 MD Radeon(TM) Graphics Genişletmek için tıklayın ... verdiğim linkteki directx setup dosyasını indirip yükleyiniz sorununuz muhtemelen çözülecektir Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
byniveI' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 98333 MD Radeon(TM) Graphics Genişletmek için tıklayın ... verdiğim linkteki directx setup dosyasını indirip yükleyiniz sorununuz muhtemelen çözülecektir Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
13 Kas 2023 Moderatör #2 Zestial Wanderlust Süper Moderator Katılım 1 Şub 2017 Mesajlar 2,109 Çözümler 392 Tepki puanı 532 Ödüller 16 Yaş 28 9 HİZMET YILI Ekran kartı modelinizi yazabilir misiniz? Görselde tam model görünmüyor. Oyla 0 Olumsuz oyla
13 Kas 2023 Konuyu başlatan #3 byniveI B je veux mourir Uzman Üye Katılım 23 Eyl 2020 Mesajlar 230 Tepki puanı 16 Ödüller 3 Yaş 24 Sosyal 5 HİZMET YILI sitilsiz' Alıntı: Ekran kartı modelinizi yazabilir misiniz? Görselde tam model görünmüyor. Genişletmek için tıklayın ... MD Radeon(TM) Graphics Oyla 0 Olumsuz oyla
sitilsiz' Alıntı: Ekran kartı modelinizi yazabilir misiniz? Görselde tam model görünmüyor. Genişletmek için tıklayın ... MD Radeon(TM) Graphics
13 Kas 2023 Moderatör #4 Zestial Wanderlust Süper Moderator Katılım 1 Şub 2017 Mesajlar 2,109 Çözümler 392 Tepki puanı 532 Ödüller 16 Yaş 28 9 HİZMET YILI byniveI' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 98333 MD Radeon(TM) Graphics Genişletmek için tıklayın ... verdiğim linkteki directx setup dosyasını indirip yükleyiniz sorununuz muhtemelen çözülecektir Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
byniveI' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 98333 MD Radeon(TM) Graphics Genişletmek için tıklayın ... verdiğim linkteki directx setup dosyasını indirip yükleyiniz sorununuz muhtemelen çözülecektir Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap