- Yasaklandı
-
Bende zaten rom dosyasını falan okutamıyorum ama dmiedit üzerinden serialleri vs alabiliyorum geriye değiştirmek kalıyor zaten sadece merak ediyorum deneyip iyi bi sonuç alan var mı diye çünkü başka spoofer yokAfuwin sadece asuslarda çalışır diye biliyorum bir arkadaşım gigabyte anakartta denemişti serialleri okumamıştı. DC ekle istersen yardımcı olayım MuffiN#6357
Son valorant yamasından sonra bütün spooferlar şuan fix diye biliyorum yapacak bir şey yok o zaman bekliyeceğiz.Bende zaten rom dosyasını falan okutamıyorum ama dmiedit üzerinden serialleri vs alabiliyorum geriye değiştirmek kalıyor zaten sadece merak ediyorum deneyip iyi bi sonuç alan var mı diye çünkü başka spoofer yok
Evet bende çalışıyorayn kNKÜ
Post automatically merged:
denicem bakalımGigabyteda daha iyi çalışır , ban kaldırmak için en iyi anakart gigabyte.
benim gigabyte, ve dediğin gibi şu an a kadar 3-4 defa spoof yaptım hatta yakın zamanda da yaptım hiç sorun yaşamadımGigabyteda daha iyi çalışır , ban kaldırmak için en iyi anakart gigabyte.
Kanka zaten yapiyordum ona ragmen kalkmiyordu fakat bu sefer w10 1809 yukledim simdilik ban durumu yok gibi bekliyorum iste kalkti mi yoksa delay li mi atacak diye ama sanirim kalkti cunku normalde 1 2 mac sonra yiyordum zaten tekrardan2 methodda bende calısıyor bıos up down yaparak denemen gerk
1 gün bekle ban atmazsa kalkmıştır wındows 1809 fıx bu arada dırekt kalkarKanka zaten yapiyordum ona ragmen kalkmiyordu fakat bu sefer w10 1809 yukledim simdilik ban durumu yok gibi bekliyorum iste kalkti mi yoksa delay li mi atacak diye ama sanirim kalkti cunku normalde 1 2 mac sonra yiyordum zaten tekrardan
Gercekten oyle bundan once ozellestirilmis w10 kullaniyordum denemedigim yontem kalmadi zaten goruyorsun bu konuyu acarkende kaldiramiyordum o yuzden acmistim tek careyi surum degiserek buldum hemde yine ayni seyleri yaparak klasik amidewin .1 gün bekle ban atmazsa kalkmıştır wındows 1809 fıx bu arada dırekt kalkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?