Speed test yapıp sonuçları görsel olarak paylaşabilir misin?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
benim attığım linkten yapar mısın testi
benim attığım linkten yapar mısın testi
Valorantta hangi sunucuda oynuyorsunuz.
yani istanbul olması lazım 30ms alıyorum sabitValorantta hangi sunucuda oynuyorsunuz.
Şu şekilde oyun içinden "FPS'yi her zaman kısıtlayı" açık yapın. "FPS'yi her zaman azamide tut" kısmını da ekranınız kaç Hz ise onun 10-15 üstünü yapın ve birde bu şekilde deneyin lütfen.yani istanbul olması lazım 30ms alıyorum sabit
zaten o şekilde oynuyorum ekranım 75hzŞu şekilde oyun içinden "FPS'yi her zaman kısıtlayı" açık yapın. "FPS'yi her zaman azamide tut" kısmını da ekranınız kaç Hz ise onun 10-15 üstünü yapın ve birde bu şekilde deneyin lütfen.
yaptım ama degısen bir sey olmadıBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bıraktığım linkten programı indirin internertinizde olan sorunları tarayıp sorun varsa sorunları çözmeyi deneyin
Kullanımı: Tüm kutucukları işaretleyip(tavsiye edilir), "Go" butonuna basarak internet ayarlarınızı onarabilirsiniz.
kablolu kullanıyorum ticket acayim tesekkür ederimKablosuz bağlantı kullanıyorsanız kablolu bağlantı deneyin. Eğer sorununuz çözülmez iste Riot Games destek ekibine ticket atmanızı öneririm bu şekilde daha hızlı sonuç alabilirsiniz gördüğüm kadarıyla internetinizde ve pinginizde bir problem yok serverlarla alakalı bir durum olabilir.
Rica ederim, umarım çözülür bende valorant oynadığım zaman üstteki uyarılar çıkıyordu oynayışa etkisi yoktu ama seninki biraz daha farklı bir durum zaten genel olarak böyle bir sorun var valorantta internetin düzgünse bile yukarıda uyarı veriyor çoğu oyuncuda.kablolu kullanıyorum ticket acayim tesekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?