yardımcı olma ihtimalin var mı dostum discord : Shaggy#0200anti virüs korumasıyla çözdüm
AHK senin bilgisayarında sanal bir tuş tıklaması yapmaya yarayan bir program yazılan scriptlerle oluyor bu olay sadece klavye değil tabii ki mouse tıklamasıda yapabilmekte kendisi color bot gibi yazılmış scriptleriyle birlikte valorantta veyahut başka oyunlarda kullanılmaktadır.AHK nedir? birkaç kez konu başlıklarında gördüm fakat detaylı olarak ne olduğunu anlayamadım. yardımcı olabilecek var mı
denendi bu olayahk için valoyu pencereliye alma. ben çok fazla triggerbot kullandım ahk şekilde hep tam ekranda oynadım ve şunu söyleyeim riot vanguardı kapatsan bile arka planda çalışıoyr. yani vanguardı tamamen kapatmak imkansız. silmek zorundasın kapatmak için. tamamen sil kalıntıları bile sil sonra ahkyı yükle daha sonra oyunu yükle ve oyuna girince çalıştır
bence onunla bir ilgisi yok çünkü AHK csgo'da falan çalışıyor ayrıca defender zaten kapalıWindows deefenderi kapat
bu sorunu ben de yaşıyorum çözümünü bilen yok muHocam şimdi size karşılaştığım bi hatadan bahsedicem kısaca öncelikle konu yeri yanlışsa kusura bakmayın...
Biliyorsunuz ki valorantta AHK gibi uygulamalar hâlâ kullanılıyor ve herhangi bir fix olayı henüz olmadı fakat benim yakın zamanda karşılaştığım bir sorun AHK açıkken masaüstünde herhangi bir problem olmadan çalışırken valorantta çalışmayı durduruyor yani açık hâlâ fakat işlevsiz bir hale geliyor oyundayken yardımcı olabilecekler varsa beklerim şimdiden teşekkürler.
DENEN YÖNTEMLER;
AHK yönetici olarak çalıştırıldı
Valorant pencereli tam ekranda açıldı
Görev yöneticisinden benzeşme ve öncelik ayarlandı
bunlardan başka çalıştırma yöntemi biliyorsanız yardımcı olmanızı bekliyorum teşekkürler ^^
nasıl yani dostum biraz detaylı anlatma ihtimalin var mıBiosdan halletmek zorundasın
zaten dikkat ederek giriyorum onlaradefendır ve bazı yazılımlara dıkkat et knk viris axık kalsın bazı oyunlarad etkıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?