Satıyorum Valorant Aim bot Trigger bot 2023'den beri bansız

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar. Valorantı bıraktığım için 2023'den beri kullandığım hileyi satıyorum. Kesinlikle ban yedirtmez oyuna dosya enjekte etmiyor yapay zeka aim bot site fiyatı 250 dolar ve süresi hayat boyu. Site ismi verilmiyor galiba özelden yazarsanız sitenin ismini atabilirim araştırabilirsiniz. yanında ejder vandallı ve asil karambitli valorant hesabıda hediye edeceğim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
If u wanna
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
2023 ten bu yana banlatmayan bir hile ise radiant olmuşsundur çoktan ee içinde skin de var diyosun 250 dolar az değil mi

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
dalga geçmeye devam edebilirsin neyse onu yazıyorum ben zaten o fiyata vereceğim demedim ama evet 250 dolar. bu arada radiant olmadım rage modda kullanmıyorum gold bile zor olurum kendi aimimle bununla immo oldum. bildiğiniz hilelerdeki gibi adamın geleceği yeri göstermiyor hiç birşey yok kendi aiminizle götürüyosunuz fareyi bu sadece yardımcı oluyor ateşlemeye ve kafaya atmaya.

bu arad konu silinecek dahi olsa seni mors etmek için atıyorum. 10 dolara hile kaldığını sanacak kadar uzaksın bu işlere gülerken de klavyenin üstünden kalkmayı unutma. Mezarcı :)

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dostum yazdım sana da kaça bırakırsın