Onaylı Üye
Trigger var sadece forumda başka varsa bilmiyorum dostum bana atabilirsinVAR ZATEN DOSTUM PAYLAŞANLAR OLDU.
paylaşıldı knk valorant başlığına gitArkadaşlar uzun zamandır aim + Trigger kullanıyordum son yamadan sonra aim fixlendi sadece trigger var elimde ancak aim olmadan fazla verimli değil, oyunda bir sürü hile var bizim forumumuz da neden yok acaba her türlü oyunun hilesi varken. BİR SÜRÜ AİM AHK buldum ancak nasıl kullanıcağını bilmediğim için yapamadım yani piyasada bir sürü calısan kod var bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok güzel olur.
NOT: Yok oyunda hile yok, hemen ban yersin, oyunun hile sistemi çok güvenilir, imkansızcılar yazmasın lütfenoyunda bir sürü hile var ve stabil kullanırsan ban yemiyorsun ilk günden beri aim hack kullanıyordum ban yemedim.
gayet düzgün baktım bu sadece trigger, aim fixlenmiş. benım konumda da bu yazıyor zatenhttps://memoryhackers.org/konular/valorant-color-aimbot-c-ui-and-source-new-update-1-05-2020.117933/ Burda da var hile düzgün bakmamışsın
Aim Fixlenmiş sadece trigger çalışıyor...paylaşıldı knk valorant başlığına git
Pardon ya güncelleme gelmişti unutmuşumgayet düzgün baktım bu sadece trigger, aim fixlenmiş. benım konumda da bu yazıyor zaten
Post automatically merged:
Aim Fixlenmiş sadece trigger çalışıyor...
herkes o esp pusuunda zaten bi cıksa var yahaklısın umarım yakında esp gibi hileler bu forumdada paylaşılır
kuru yer bırakmamak önemli diye boşa demiyorlar XDtam valorant sahibi oldukj derken hilesi fixlendi nasıl sans bu arkadas ya
Ne alaka?Eline Sağlık Brom Çok Güzel Olmuş Emeğine Sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?