Valorant aim nasıl geliştirilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Maça girmeden 20-30dk poligon her derde deva.

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
En iyi yöntem oyunu bolca oynamak olacaktır, bolca deathmatch ve unrated oyna. AimLab ya da KovaaK's kullanmayı deneyebilirsin fakat ben çok beğenmiyorum.

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Oynama sürenle alakalı.Zaman içinde gelişiyor yeteneğin varsa.Yoksa boşa zorlama araba yarışı felan oyna :D.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
oyun oynaman lazım en önemli şey bu diğerleri onun kadar işe yaramıyor zaten

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Legend dediğimiz e sporcuların çoğu 6 7 yaşından beri fps oyunları oynuyolar.Practice=Perfect knk.

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Dostum önemli olan aimi boş boş robot (bot) vurarak değil, aksiyon ve stres anında geliştirmen. Bol bol oyun at DM at dostum.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
poligonda çalışmak baya işe yarıyor ben öyle yapıyorum cs deki atölye maplari gibi

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
düşük dpi ve hassasiyetle antreman yap bunlar ekranda daha çok pikselde gezinmeni sağlar aim için sadece kafa cross koymaya çalış ard arda bir çok kez yaparsan gelişimini göreceksin

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Dostum bide maplerin spot noktalarını iyi öğren ınsanlar nere saklanıyor gıbı mouse yı o noktalara yakın tut yere bakarak gıdenler var oyunda :D

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Dostum ben Hep ölüm maçı giriyorum Forumda baya kişiye önerdim ki kendimde yapıyorum bunu One Tap Üzerine çalışıyorum
Her gün düzenli olarak ölüm maçı atardım ben uyandığım gibi elimi fareme alıştırıyodum klavyeme alıştırıyodum çünkü uyandığımız vakit beyin sıfırlanıyor ve bazı şeyleri unutuyor ben her gün düzenli 2 el one tap üzerine ölüm maçı atardım sende dene arada alıştırmaya git botlarla aim dene Botlarıda Yavaştan ortaya ortadan hızlıya çek ısına ısına yap bu olayı
sana video bırakayım bu işine yarar buradakileri uyguluyordum hep ki çok işime yaradı
Link;

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum herkesin farklı bir oynanış stili vardır. bence sen kendine göre bir stil belirlemelisin. Ben mesela kendimi hiç kasmam oyunu açar direk dereceli maçıma girerim 20 30 vurup çıkarım alıştırma yapmam kimisi de 3 saat alıştırma yapıp 1 maç atar. Bence kendine göre bir düzen belirle ve o yolda ilerle. Valo çok illet bir oyun sürekli oynaman sürekli kendini güncel tutman lazım. Benim sana tavsiyem oyuna girince alıştırmada biraz ateş et spray çalış sonra atarsan bi dm at fazla da kendini kasma stres yapma.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
unranked gir baya bi poligon at 1 2 3 ay da gelişirsin aim labde işe yarar bence

Donator
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
her zaman kafaya nişan almaya çalışın, nakavtta her gün valorant treni oynuyorsanız, yürüyüş yapmayın, pikselleri eğitin, eğer bu yardımcı olmadıysa, youtube'da birkaç hedefleme eğitimi var.

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bence düşük sense hiç alışma yoksa ömür boyu kocaman bi mouse pade ihtiyaç duyuyosun.Birazda zevk meselesi gerçi ama düşük dpi ile oynarsan çok aktif olması lazım kolunun.Bide ben ağır seviyorum kimisi hafif seviyor mouseyi.Hafif daha rahat kaydığı için tercih ediliyor sanırsam.

Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knk aimlab kullan sureklilik cok onemli aim takibi dm at surekli ve kafaya vurmaya bak oyle vucutla falan sakin ugrasma 2 3 aya cok iyi olursun

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Valorant kendi poligonu var orda geliştirebilirsin kendini :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...