Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
poligon da 30 dk - 1 saat takıl, mouse çok önemli olduğundan eline göre bir mouse satın al, ben düşük hassasiyette oynuyorum çok düşük değil yani elim nereye dönüyorsa karakter de oraya dönüyor, tam tur için mouse birkaç kez çekmek zorunda kalıyorum fakat böyle alıştım, hassasiyeti yükseltsem daha kolayıma gelir ama ona da alışmam gerekecek, bence düşük hassasiyette mecburen daha iyi oynamak zorunda kalıyorsun.
Do DM and range. Aimlab and Kovak doesn't really help that much. As you play more you are building that tactical fps experience and that game sense. There's no other way to be better at it aside from putting more efforts and hours with the game
to be an expert in something, you must first put in practice. You should be dropping into the range before you queue up, practicing your “flick” aiming and tracking, or getting a feel for Valorant’s arsenal of weapons.
Aimlab var fakat pek önermiyorum en iyisi DM dir fakat sen baya çöp yazmışsın o yüzden dm de seni harcarlar 1 2 hafta full poligonda flick ve reaction çalış sonra dm gir
internetten araştır aim nasıl gelişirilir bak onlara bak onlar sana yardımcı olçaklardır bide benim önerim aim lab diye oyun var ordan kendingi geliştir
hocam öncelikle eve aimlab gibi ek programlar geliştirme sağlar reflekslerin kuvvetlenir ama asla unutma hiç bir 2.program aslının yerini tutmaz o yüzden günde en aşşağı 20 kez dm oyna
poligonda en hızlı şekilde zor modda oyna her bunları yaptığında derecesiz gir kendini dene reflekslerini dene gelişme yoksa bi daha zaten 3-4 denemede değişimi göreceksin