Denedim derken ?Ben denedim de aynı para daha nice hileler alınır o yüzden gerek yok
Yabancılara da sattığımız için tr fiyatlarını görünce ve euro veya dollara çevirince saçma oluyor onlar için o yüzden yazmıyoruz.Konuya yazsanız insanlar bilgilense daha iyi olmaz mı hocam?
safe never got dtsir is't still safe?
Her hile de ban yeme riski var fakat bizim hile çıktığından beri ban vs yemedi. Yememesi için de çalışıyoruz.Ban yeme riskimiz var mı
Sitenizdeki dc linki süresi bitmiş, link yenilerseniz sevinirim, bilgilendirme almak istiyorumda.safe never got dt
Post automatically merged:
Her hile de ban yeme riski var fakat bizim hile çıktığından beri ban vs yemedi. Yememesi için de çalışıyoruz.
Teşekkür ederim güzel yorumların için .2 aydır kullanıyorum gerçekten mükemmel. Diğer Arduino ve Raspberry satıcılarını da kullandım fakat hem ban yedim hem de bu hileye göre daha verimsiz çalışıyor. 2 aydır main hesabımda kullanmaktayım gerçekten çok güzel öneririm.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Bol HS'ler+rep Bu akşam satın aldım ve denedim sorunsuz çalışıyor arduino için aldım bana raspberry önerdi onu da sipariş ettim. Hızlı kurulum & her şey ile ilgileniyor . Her soruma cevap veriyor çok yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum
Çok teşekkür ederim güzel yorumların için her daim müşterileri menmun etmeye çalışıyorum ♥o kadar çok hile kullandım ama hiç kimse senin kadar yardımcı olmadı hatta bırak yardımcı olmayı ben kimsenin sesini bile duymamıştım sen hariç. ömrüm ve cüzdanım elverdiği sürece valodan sıkılmadığım sürece senin hileni kullanıcam. çok teşekkür ederim. çok başarılı gerçekten.
kral dcni bulamadım tekrardan yazar mısınÇok teşekkür ederim güzel yorumların için her daim müşterileri menmun etmeye çalışıyorum ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?