cyr4x
Seçkin Üye
nsyde bios kullanıyorsunuz maalesefMerhaba valorant da 3 aylık donanım banı yedim ve banımı kaldırmak istiyorum laptop kullanıcısıyım excalibur g900 , casper anakartına sahipim.
Adımları yapıyorum
1.ADIM: C:\Users\user\Desktop\Files\GRINX64v2 yazıyorum herhangi bir sorun yok ama
2.ADIM AMIDEWIN /BS /SU yazıyorum veya AMIDEWIN.EXE /BS /SU yazıyorum hata alıyorum
Aldığım hata bu
Initializing the SMBIOS interface. Please wait a moment......
Init. SMBIOS ERROR
böyle bir hata ile karşı karşıyayım Bios ayarlarımda secure boot kapalı lütfen yardım edin
hocam giga b450m ami bios kullanıyorum direkt amidewin mi yapayım sizin konuyami gireyim hangisi daha garanti bios up/down format varİnsyde biosla olmaz dostum malesef.Spoofer kullanmayı deniyebilirsin.Böyle bir konum var :https://memoryhackers.org/konular/v...yor-working-asus-msi-gigabyte-biostar.238718/
Hocam aynı anakart bendede var amiyle uğraşacağınıza benim spooferı yaparsanız daha kolay ve garanti olur.Ami yanlış yapınca delaylı bana dönüşebilir.Ama spooferda öyle bir şey olmaz.hocam giga b450m ami bios kullanıyorum direkt amidewin mi yapayım sizin konuyami gireyim hangisi daha garanti bios up/down format var
Hocam aynı anakart bendede var amiyle uğraşacağınıza benim spooferı yaparsanız daha kolay ve garanti olur.Ami yanlış yapınca delaylı bana dönüşebilir.Ama spooferda öyle bir şey olmaz.
sağolasın hocam önerdiğin win sürümü varmıHocam aynı anakart bendede var amiyle uğraşacağınıza benim spooferı yaparsanız daha kolay ve garanti olur.Ami yanlış yapınca delaylı bana dönüşebilir.Ama spooferda öyle bir şey olmaz.
Genelde hileler windows 1909 sürümü destekliyor.Kendimde 1909 sürümünü kullanıyorum memnunum sıkıntısı yok.Rufus yada burdan indirebilirsiniz:sağolasın hocam önerdiğin win sürümü varmı
way be hayat kurtarır bu site resmen teşekkürlerGenelde hileler windows 1909 sürümü destekliyor.Kendimde 1909 sürümünü kullanıyorum memnunum sıkıntısı yok.Rufus yada burdan indirebilirsiniz:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Rica ederim ne demek,Memory Hackers candırway be hayat kurtarır bu site resmen teşekkürler
kaynak?fix yedi
bios update veya downgrade yapmayı bilmiyorum nasıl yaparım link var mı dostum excalibur g900 e sahibim anakartım casperİnsyde biosla olmaz dostum malesef.Spoofer kullanmayı deniyebilirsin.Böyle bir konum var :https://memoryhackers.org/konular/v...yor-working-asus-msi-gigabyte-biostar.238718/
Bu videoya göz atabilirsiniz.bios update veya downgrade yapmayı bilmiyorum nasıl yaparım link var mı dostum excalibur g900 e sahibim anakartım casper
Hangi video dostumBu videoya göz atabilirsiniz
Hangi video dostum
amidewin fix yemedı hala çalsıyorfix yedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?