Çözüldü Valorant Aniden Donuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
Merhaba. Valorant oynarken kafasına göre ama el sonu ama el başı birden donuyor. Görüntü takılı kalıyor. Arkadan mikrofon ve oyun sesleri gelmeye devam ediyor. Bazen de kulaklığıma bir şey takılı kalmış gibi dıırrrrr diye bir ses geliyor. Bilgisayarda hiçbir tuş işlemiyor. Manuel olarak tuşundan kapatıp açmak gerekiyor. Oyuna yeniden bağlanınca da mesela Sage karakterinin duvarını ikinci kez C tuşuna basarak dikey döndüremiyorum taraf değişene kadar. Riot'a ticket attım. Log dosyaları ile birlikte. Bana Microsoft hizmetleri hariç tüm hizmetleri kapatmamı söyledi. Ayrıca %localappdata% klasörünü temizleyip oyun dosyalarından Riot Client dosyasını silmemi ve üzerine tekrar gönderdiği linkteki Setup'ı kurulum yapmamı söyledi. İlk başta düzeldi sandım tüm gün oynadım bir şey yoktu fakat yine yaşıyorum sorunu. Memtest86 ile RAM kontrolü yaptım herhangi bir sıkıntı çıkmadı. SSD de temiz çıktı testlerde. Aynı şekilde ekran kartı testi de FurMark ile yaptım çok anlamadım ama orada da bir sıkıntı gözükmedi. Sıcaklık değerleri de bilgisayara göre normal, 85 maksimum.

Sizce sorun ne olabilir? Bilgisayarım daha yeni. 1 haftalık. FIFA 23, CS:GO gibi oyunlar oynuyorum Forza da dahil. Herhangi bir problem yaşamadım şimdilik. Tabii onları bu kadar çok oynamadım. En çok Valorant oynadım.

Sistem Özellikleri:
8 GB Samsung RAM 3200 MHz
Intel i5 11. Nesil 11400H 2.70 GHz
NVIDIA RTX 2050 4 GB
Windows 11

Üye
2 HİZMET YILI
ram düşük kalıyor gibi knk artık o rami telefonda kullanıyorlar yani 16 ya yükselt iyi olur
RAM zaten yükselteceğim de, bu RAM boyutu ile sıkıntı yaşamadan daha düşük sistemlerde oynayanlar var ben onu anlamıyorum. Hani sadece kasma falan gibi durumlar olsa eyvallah yetmiyor diyeceğim de bilemedim. Doğru diyorsun ama yükseltmeyi düşünüyorum.

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Çözüm
Üye
2 HİZMET YILI
Teşekkür ederim riota da daha detaylı ilettim, dedikleriniz kıymetli bemim için dediklerri olmazsa format atıyorum ve RAM alıyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...