Süper Üye
Hayır öyle birşey olmazselam arkadaşlar valorantın anticheatini biliyorsunuzdur izin vermiyor hileye hile ile ilgili bir sorum var mesela ben pbg lite hilesi indirecem valorantın anticheatı bunu algılayıp kendinden banlar mı ya da düşükte olsa bir risk var mı şimdiden teşekkürler
anladım o zaman ben şimdi pubg mobile hilesi indiriyorum sorun kesin cıkmaz dımı eminsin pass aldım bosa gitmesinpugb hilesini valorantın anticheati algılamaz sadece valoranta inject edebildiğin hileler için geçerli
olmaz mesela bende cs hilesi var bilgisayarda bişi olmuyor valorant algılamıyor .ok endişeliysen kapa valraont anticheati sağdan sağ tıkla kapat var anticheati kapa pcyi yeniden açınca açılır gerianladım o zaman ben şimdi pbg mobile hilesi indiriyorum sorun kesin cıkmaz dımı eminsin pass aldım bosa gitmesin
vanguard açıkken sen cs hilesi açamazsın ki emin misin valorant yüklü olduğunda dairolmaz mesela bende cs hilesi var bilgisayarda bişi olmuyor valorant algılamıyor
vanguardı kapa sen hiç bişi olmazvanguard açıkken sen cs hilesi açamazsın ki emin misin valorant yüklü olduğunda dair
atıyor cheat engineye bile atıyoryani vanguard bilgisayarında başka oyunlarda hile kullanıyorsun diye seni banlamaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?