anladığım kadarı ile arduino sadece bir aracı yaniSadece undetected bir mouse driver işi görüyor AI yada colobot seçenekleri var ve en güvenilir yöntem diyebiliriz.
Yolov kodları vardı ama hepsi dt olmuş. Araştırman kodlaman ve eğitmen lazım . Sadece leonarda ile oluyor diye birşey yok, usb hotshield ile beraber uno da kullanabilirsin.Arkadaşlar merhaba son zamanlarda bu konuyu çok araştırdım. bazı şahısların satışını yaptığını gördüm fiyatları biraz uçuk. bir çok kullanıcısı da var bazı kişiler çook uzun zamandır kullanıyormuş ve halen ban yememişler(kanıtları da var). leonardo r3 arduino ile yapılıyormuş. nasıl yapıldığını mantığını araştırdım ama bir sonuça ulaşamadım acaba bu konu hakkında bilgisi olanlar bildiklerini paylaşabilirler mi?
dostum kafama şu takıldı bu konulardan pek anlamıyorum sorarak öğrenmeye çalışıyorum. bu hile kodlarını arduino ya mı yazıyolar yoksa arduino ile usb shield mi yapıyorlarYolov kodları vardı ama hepsi dt olmuş. Araştırman kodlaman ve eğitmen lazım . Sadece leonarda ile oluyor diye birşey yok, usb hotshield ile beraber uno da kullanabilirsin.
aynen öyle dostum ama ilk başta 200tlye yakın bir alışveriş yapmak gerekiyorArduino'nun böyle şeylerde kullanılacağı kimin aklına gelirdi valla muazzam bir şey. Belki alabilirim bende en güvenilir ve en belli etmeden oynanılanı bu yöntem.
Olsun arduinom var zatenaynen öyle dostum ama ilk başta 200tlye yakın bir alışveriş yapmak gerekiyor
kanka ben seni eklemişim zatenEkle discorddan anlatayım. Mouse olarak kullanılıyor o arduino çeşidi.Olay ondan ibaret: Ertugrul#0993
böyle bir bilgiyi nerden buldun tam olarakArkadaşlar merhaba son zamanlarda bu konuyu çok araştırdım. bazı şahısların satışını yaptığını gördüm fiyatları biraz uçuk. bir çok kullanıcısı da var bazı kişiler çook uzun zamandır kullanıyormuş ve halen ban yememişler(kanıtları da var). leonardo r3 arduino ile yapılıyormuş. nasıl yapıldığını mantığını araştırdım ama bir sonuça ulaşamadım acaba bu konu hakkında bilgisi olanlar bildiklerini paylaşabilirler mi?
Hayır dostum arduino harici bir aygıtarduino dan kastın yazılımsal program mıdır ?
Farklı formlarda ve youtube üzerinde mevcut kankaböyle bir bilgiyi nerden buldun tam olarak
Report sonucunda yiyorsun yani belli bi tuşu var mı yoksa normal sıksan da hs mi gidiyorKendim kullanıyorum Arduino leanardo+ USB Host Shield ile birlikte report yemediğin sürece ban yemiyorsun ve aimbot çok stabil çalışıyor
kaymasını sağlar derken dostum anlamadım tam olarakardunio mausun kaymasını sağlar direk 150tlye satılıyor aylık oyle yazılımlara bakabilirsin
kanka amaç o zaten valo genellikle mouse hareketlerinden tespit ediyor aim assist veya aimbot da mouse shield önemli bildigim kadarı ileMouse müdahale eden uygulamalar her zaman korkutmuştur beni
Dostum rica etsem bu konuda bana yardımcı olabilirmisin bende kullanmak istiyorum daKendim kullanıyorum Arduino leanardo+ USB Host Shield ile birlikte report yemediğin sürece ban yemiyorsun ve aimbot çok stabil çalışıyor
There is a cheat in the forum, but you need to be a super member.can anyone give me valo hacks?
kanka aim asist gibi smoth ayarı var aiminin ne kadar hızlı ne kadar yavaş bir şekilde kitleneceğini ayarlıyorsun tuş ataması kullanılan hileye göre değişir. yeteri kadar aimin varsa üstüne de bir tık hile eklersin böylelikle çok da belli olabilecegini sanmıyorumHocam bilen biri detaylı bir şekilde anlatıp nasıl yapıldığını söyleyebilir mi
Post automatically merged:
Report sonucunda yiyorsun yani belli bi tuşu var mı yoksa normal sıksan da hs mi gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?