Arkadaşlar selamlar, Bir kaç gündür valorant ban için araştırma yapıyorum spoofer araştırıyorum fakat ASUS için o "w" ile başlayan program hiç bir işe yaramadı ASUS için yarayan veya farklı method bilen konu altına yazarsa çok sevinirim.
Kullandığınız program zamanında asus ve gigabyte içindi sanırım artık asus desteğini kaldırmışlar onun dışında beklemekten başka bir seçeneğiniz yok afuwin mantığı %5 den daha düşük bir ihtimal.
Kullandığınız program zamanında asus ve gigabyte içindi sanırım artık asus desteğini kaldırmışlar onun dışında beklemekten başka bir seçeneğiniz yok afuwin mantığı %5 den daha düşük bir ihtimal.
ücretli programlarla kaldırabilirsin kanka ben sana bi site veririm güvenli olarak fakat site vermek yasak burda dcden eklersen verebiliirm yegotuzbes#0159
ücretli programlarla kaldırabilirsin kanka ben sana bi site veririm güvenli olarak fakat site vermek yasak burda dcden eklersen verebiliirm yegotuzbes#0159
dostum 3 ay içerisinde valorant kendisi kaldırır onun haricinde kaldıramazsın bios pili mi ne var diyorlar onu sıfırlayarak kaldırılabiliyormuş bu ne kadar dogru ne kadar yanlış bilemem araştır