Süper Üye
ücretli aldım fakat onlarda yapamadılarElimden geleni yapıyorum ama en son ücretliye kalıcaksın gibi
Senin dediğin taktiği deniyorum.Elimden geleni yapıyorum ama en son ücretliye kalıcaksın gibi
Öyle maalesef.Valo spoof çok güvenilir olmadıkça almanı önermem referansı falan varsa al yoksa çöp gerçekten tuzak gibi bir çooğu
Asus musun ? Birde secure boot kapatabiliyor musun ?Forum üzerinden Yasin'in açtığı gupro cr4ack var. Onu deneyebilirsin bende çalıştı.
Hayır yazmıştım sana kapatamadim diye.Asus musun ? Birde secure boot kapatabiliyor musun ?
Bende gupro dene dedim ulaşada restart atınca serial eski haline dönüyor . Secure boot yüzünden o yüzden olmayacağını düşünmüştük . Sende gupro cr4ack çalıştığını şimdi hatırladım .Hayır yazmıştım sana kapatamadim diye.
Bende ki tek sorun secure boot olmaması.Bende gupro dene dedim ulaşada restart atınca serial eski haline dönüyor . Secure boot yüzünden o yüzden olmayacağını düşünmüştük . Sende gupro cr4ack çalıştığını şimdi hatırladım .
Discord : Adem Halit#1624 bana yazabilir misin ? detaylı bir şekilde konuşmak istiyorum bu konuyu.Forum üzerinden Yasin'in açtığı gupro cr4ack var. Onu deneyebilirsin bende çalıştı.
Aynen öyle maalesef.Woofer adlı spooferi almayın kesinlikle ben aldım iade de alamıyorum anakartım asus çalışmıyor.
O ne demek ?umarım anti van spoiler kullanırsın
Akşam yazabilirim şuan bilgisayarda değilim.Discord : Adem Halit#1624 bana yazabilir misin ? detaylı bir şekilde konuşmak istiyorum bu konuyu.
Onu tam olarak nasıl yapacağım anlatabilir misin kısaca ya da herhangi bir video linki gödnerebilir misin ?hocam CH341A usb programlayıcı ile bios çipini tekrardan programlaya bilirsin s/n değiştiriyor ufak bir youtube araması ile videolu bir anlatım bulabilirsin
Tamamdır kral istersen sen adını at ben ekliyeyim akşam geldiğinde haberleşelim.Akşam yazabilirim şuan bilgisayarda değilim.
Kral selamunaleyküm müsait isen discorddan ulaşırsan sevinirim bu konuyla ilgili soru sormak istiyorum. Discordum : Adem Halit#1624Akşam yazabilirim şuan bilgisayarda değilim.
attım istekKral selamunaleyküm müsait isen discorddan ulaşırsan sevinirim bu konuyla ilgili soru sormak istiyorum. Discordum : Adem Halit#1624
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?