Seçkin Üye
Valorantta hwid ban yedim hic bi hile kullanmadıgım halde banı acmanın bi yolu varmı paralı spooferler haric bi spoofere 40 dolar vermeye degmez bence eger hwid ban acmanın yolu varsa söylerseniz sevinirim
hocam pcye format atınca hwıd banın kalkma imkanı var mıHocam Harddisk veya Anakart'ınıza atmış olacaktır ki onu değiştirmeniz bir hayli zor. Spoofer'a bile 40 dolar verseniz çalışmama ihtimali var.
Hayır hocam maalesef, Anakart veya Hard Disk'e hangisine atıldıysa değişmesi lazım. Anakartın ve Hard Disk'in kendine özel değiştirilmesi çok zor Serial Kodları vardır. Bunları format atarak değiştiremezsiniz maalesef ki.hocam pcye format atınca hwıd banın kalkma imkanı var mı
hocam valorant değil mesela metin2 pvp serveri için oradan hwıd ban yediğimizde çözümü oluyor mu ? sonuçta valorant kadar değildir bence pek bilgim yok yanlış bir şey söylemiyimHayır hocam maalesef, Anakart veya Hard Disk'e hangisine atıldıysa değişmesi lazım. Anakartın ve Hard Disk'in kendine özel değiştirilmesi çok zor Serial Kodları vardır. Bunları format atarak değiştiremezsiniz maalesef ki.