Uzman Üye
valorant hile önerisi varmı
öyle bir özellik yok mouse sol tıka bastığında w,a,s,d tuşlarını devre dışı bırakan küçük bir programKullandığın hile pixelsearch tabanlı ban yeme ihtimali diğerlerine göre biraz daha az triggerbot ve bunny özelliğini kullanman biraz sıkıntı yaşatabilir.
ya zaten bir tek ben kullanıyorum benden başka kullanan yok . Sol tıka basıldığında w,a,s,d tuşları devre dışı oluyor sadece sanmıyorum bende ban atıcağını ama daha asıl hesbaımda kullanmaya yemiyorBenim anladığım kadarıyla dudak uçuklatacak özellikleri yok ve oyun içi fark edilecek bir hile değil. Bu hileyi zaman zaman kontrol edip güncelleyip kullanmanız ban yeme şansınızı düşürecektir. Ayriyeten spoofer sizi HWID bandan kurtarır.
Bildiğin üzere Vanguard Kernel seviyesinde çalışıyor. Yani bilgisayarındaki herşeyi görüp kontrol edebiliyor. Bunun için hileyi Şifreli bir USB stick üzerinden kullanman ban yeme şansını neredeyse sıfıra indirir. Ayriyeten kullandığın mausun macro programı varsa ondan yap. Arkada başka bir uygulama açarsan ağa takılabilir.ya zaten bir tek ben kullanıyorum benden başka kullanan yok . Sol tıka basıldığında w,a,s,d tuşları devre dışı oluyor sadece sanmıyorum bende ban atıcağını ama daha asıl hesbaımda kullanmaya yemiyor