Valorant Auto Stop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
aga vanguarddan yiyebilirsin bende makro kullanıyodum programlı oyuna inject etmiyodu oyundada işe yaramamıştı sadece arkada açıktı ban yedim ama hwid değil başka hesapla devam ettim :/

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kardeşim valoranta sıkıntı hile hile olan bir arkadaşla girdik onda hile vardı sadece o ban yedi bizde onla girdik diye bizede parti banı attı yazılımın vanguarda yakalanırsa ban yersin

Üye
5 HİZMET YILI
Vanguardın ne yapacağı belli olmuyor sen yinede yan hesapta kullanmaya devam et derim yani 6 bin tl lik çar var bende onda bişey kullanmıyorum mesela. Tespit seviyesi düşüktür ama riski var yine de.

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
güncelleme ve reporta bağlı bir durum olduğunu düşünüyorum.
Post automatically merged:

bu arada main de açmıyorum diyip başka bir hesapta da açma bence tavsiye etmem , kendi açımdan diyorum ben hile kullandım hwid ban yedim spoofer vardı süresi bitti paralı hileydi şimdi sap gibi kaldım mainde kullanmadım ama main hesabada girmiyor artık :D

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Dostum 2 ay süreçte kullanmışsın VANGUARDIN tespit etmesi lazımdı şuana kadar ama tespit etmediyse bence şanslısın en yakın zamanda bırak hileyi çünkü vanguard güçlü bir sistem daha adam akıllı hile yok piyasada dişli hile yok yani olsada en kötü 1 ay dayanıyor oyüzden dikkat et

Onaylı Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
i think if its external thing then its low banrate

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Kullandığın hile pixelsearch tabanlı ban yeme ihtimali diğerlerine göre biraz daha az triggerbot ve bunny özelliğini kullanman biraz sıkıntı yaşatabilir.
öyle bir özellik yok mouse sol tıka bastığında w,a,s,d tuşlarını devre dışı bırakan küçük bir program

Üye
5 HİZMET YILI
Any one can give me a free sample of cheat on valaront jsut want to try it

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Arkadaş gereksiz yere de yemişti vanguardtan korkuyorum :D

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Benim anladığım kadarıyla dudak uçuklatacak özellikleri yok ve oyun içi fark edilecek bir hile değil. Bu hileyi zaman zaman kontrol edip güncelleyip kullanmanız ban yeme şansınızı düşürecektir. Ayriyeten spoofer sizi HWID bandan kurtarır.
ya zaten bir tek ben kullanıyorum benden başka kullanan yok . Sol tıka basıldığında w,a,s,d tuşları devre dışı oluyor sadece sanmıyorum bende ban atıcağını ama daha asıl hesbaımda kullanmaya yemiyor

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ya zaten bir tek ben kullanıyorum benden başka kullanan yok . Sol tıka basıldığında w,a,s,d tuşları devre dışı oluyor sadece sanmıyorum bende ban atıcağını ama daha asıl hesbaımda kullanmaya yemiyor
Bildiğin üzere Vanguard Kernel seviyesinde çalışıyor. Yani bilgisayarındaki herşeyi görüp kontrol edebiliyor. Bunun için hileyi Şifreli bir USB stick üzerinden kullanman ban yeme şansını neredeyse sıfıra indirir. Ayriyeten kullandığın mausun macro programı varsa ondan yap. Arkada başka bir uygulama açarsan ağa takılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...