Valorant Bağlantı Hatası Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Selamlar, istemciyi açtığım zaman kullanıcı adı ve şifre giriş bölümünün üstünde "Sunucuyla bağlantı kuramadık.Lütfen internet bağlantını ve VPN ayarlarını kontrol et" böyle bir hatayla karşılaşıyorum.PC resleyince bazen düzeliyor çoğu zaman devam ediyor.

Denediklerim - VPN kullanmak
-DNS değiştirmek

Başka ne yapabilirim?

in love with AMD
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bu sorun genellikle anti-cheat sisteminden dolayı kaynaklanıyor. Vanguard geçici olarak ip veya bilgisayar oturum id'ni banlıyor. Tam ben de anlamadım ama;
Ayarlarda proxy ayarları var onların tamamını kapatman gerekebilir.
Tarih ve saat yanlış olabilir.

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Mimlenmiş olabilirsin IP adresini tamamen değiştirmeni tavsiye ederim sorunun geçmezse ticket açarak bir uzmana başvurabilirsin.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
vanguardı kaldırıp tekrar kurun gerekirse oyun için de aynı şeyi yapın bende vanguardı kaldırıp tekrar kurmak işe yaramıştı

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Aynı sorun bende de vardı ticket açtım dns ayarlarını verilen ile değiştirmemi söylediler düzeldi. Ticket açmanı tavsiye ederim.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
modemi resetlemeyi deneyebilirsin çünkü ip ban yedin veya sunucu ile iletişim kuramamanın sebebi yavaşlık olabilir olmazsa hard reset at

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
proxy ayarlarını kapatmayı deneyebilirsin, vpn açık ise kapatmayı deneyebilir, modemine res atmayı da son çözüm olarak deneyebilirsin.
İyi forumlar.

Üye
5 HİZMET YILI
dns ayarları we warsayılan tarayıcının proxy ayarlarını kontrol et sorun oradan kaynaklı olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
internet aldığın firmayı ara ve yeni bir kullanıcı adı ile yeni bir şifre iste %90 olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...