Valorant ban atarken neye göre atıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Csgo HVH serverlerde sbyte vip hilesi kullanıyorum.oyunumu oynadım 1 2 el dota attım ordan valorant geçeyim dedim adamlar beni perma banlamış hile kullanıyosun diye.Bilet atıyorum diyorum hile kullandığım oyun o değil bu ve ben asla valorantta hile kullanmadım gelmiş staffın biri bana hwid nedir ne değildir onu anlatıyor.Bu banı kaldırma durumları var mı?

Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
şuan herkez ban yiyior kanka bişeyler ters gidiyor

Warrior
Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Csgo HVH serverlerde sbyte vip hilesi kullanıyorum.oyunumu oynadım 1 2 el dota attım ordan valorant geçeyim dedim adamlar beni perma banlamış hile kullanıyosun diye.Bilet atıyorum diyorum hile kullandığım oyun o değil bu ve ben asla valorantta hile kullanmadım gelmiş staffın biri bana hwid nedir ne değildir onu anlatıyor.Bu banı kaldırma durumları var mı?
vanguard fazla çalışmaya başladı cidden bunun sonu kötü olacak

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Yolu yok açılmaz bende öyle ban yedim başka oyunda hile yaptım ama valo ban atmıştı

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam hwid kalkar ama hesap banını kaldıramazsin aynısı arkadaşın başına geldi durup duruken ban yedi botla cevap veriyorlar

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Adamlar hile korumasını geliştirmek yerine olayı cadı avına çevirdiler bunun biraz daha bokunu çıkarırlarsa yalan söyleyenleri ve lobide selamun aleyküm demeyenleri banlamaya kadar gidecek.Sitede kimseyi zan altına bırakmıyorum ama oyunda gerçekten hile kullanan adamlar cirit atıyor sesli olarak kullandığını dile getiriyor reportluyorum reportluyorum bildirim almıyorum bu yapılanda 2 gram mantık bulamıyorum

Bir Gün Ölmek Dileğiyle
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Sanırım vanguard en ufak bir hile yazılımını bile algılayıp banlatıyor o oyundan olsun olmasın. Dikkat etmek gerekiyor.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
şuan pc de sadece cs go hilesi var bende yer miyim ki ya

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ben sürekli kullanıyorum ban olayı söz konusu değil , anlayamadım

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Başka oyunda hile kullanırken vanguard arka planda açıkmıydı yada vgc hizmeti vanguard 3. parti yazılımı yakalayıp otomatik ban atıyor bundan kaçış yok ticket attıysan 3 ay sonra açılır banın

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
adamlar çok takmıyorlar bile otomatik mesajla cevap veriyolar

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Başka oyunda hile kullanırken vanguard arka planda açıkmıydı yada vgc hizmeti vanguard 3. parti yazılımı yakalayıp otomatik ban atıyor bundan kaçış yok ticket attıysan 3 ay sonra açılır banın
Açıktı zaten diyorum ya csgo da kullanıyordum hayatımda ilk defa bir oyunda hile kullanıp kullanmadığımdan ban yedim.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hile kullanmadığım halde banada ban attılar banım bi açılsın bu sefer hile ile içinden geçicem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...