Dostum diyorum ki lolde script açtığım hesapla valoranta yanlışıkla poligona attı direk çıktım script açtığım hesap ban yiyince valoranttanda yermiyim diyorumnasıl ban yedin ki ?
yok yok yemesin diye biliyorum benDostum diyorum ki lolde script açtığım hesapla valoranta yanlışıkla poligona attı direk çıktım script açtığım hesap ban yiyince valoranttanda yermiyim diyorum
yemesin fakat valoranta hile açrsan asla banını kaldırmasınArkadaşlar selamun aleyküm konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın, şöyle bi sorunum var demin lolde script kullandığım hesapla valoranta girdim poligona attı hemen çıktım orginal hesabımla valorant oynuyorum yani ban yemesin diye onunla girmiyorum valoranta şimdi lolde hile açtığım hesap ban yiyince valorant hesabı da gidermi ?
Valorant HWID ban atıyor ya şimdi script açtığım hesapla valorantta girdim yani yanlışıkla o ban yiyince valorant gidicek diye korkuyorumikisi farklı hesaplar ban yerse ikisi yemez
yeni bir hesap açıp giremyi dene dostumValorant HWID ban atıyor ya şimdi script açtığım hesapla valorantta girdim yani yanlışıkla o ban yiyince valorant gidicek diye korkuyorum
kanka eminmisin lolden ban yersem valorantdan yemiyormuyum şimdi önemli nolurikisi farklı hesaplar ban yerse ikisi yemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?