aynı işlemi yüzlerce defa denedim abartmıyorum anakartımız aynı raid destekliyor her şeyi değiştirdim hala val5 yiyorum.Merdivenaltıspoofer: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nefes sesleri için kusura bakmayın xd
Arkadaşlar raid kurulum yaparak nasıl valorant banınızı açabilirsiniz bunu anlattım.
val152 alıyorsanız raidsiz sadece biosup/down yapıp devam edin olmaz ise raid yapın
Anakartınız raid desteklemiyorsa yapıcak bir şey yok paralı olanları deneyin.
kral paralilarla spooflayip raid yaptın mıaynı işlemi yüzlerce defa denedim abartmıyorum anakartımız aynı raid destekliyor her şeyi değiştirdim hala val5 yiyorum.
Atalı 4 dk oldu 17 dklik videoyu ne ara izledinaynı işlemi yüzlerce defa denedim abartmıyorum anakartımız aynı raid destekliyor her şeyi değiştirdim hala val5 yiyorum.
hocam bu hwid yani val 152 bu hatayı alsan çözüm doğru sen delay ban yemiş sin yani wal 5 sana spoofer lazım isdersen yardım ederim dc ekle Jes#8598aynı işlemi yüzlerce defa denedim abartmıyorum anakartımız aynı raid destekliyor her şeyi değiştirdim hala val5 yiyorum.
val5 için zaten buhocam bu hwid yani val 152 bu hatayı alsan çözüm doğru sen delay ban yemiş sin yani wal 5 sana spoofer lazım isdersen yardım ederim dc ekle Jes#8598
dene ve görDostum ben val 152 yiyorum düzelir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?