Seçkin Üye
kardeşim olmıyan çözümü niye yazim buraya sen yapmadan boş yorum yapıyorsun.Kardeşim valorantda delaylı ban diye bir şey var. insanları ve kendinizi kandırmayın.
Kımse Kımseyı Kandırdıgı Yok Yapamıyosun Burda Mıllete Olmadı Dıyosun Benım 2 Arkadaşta Başka Bışey Yaptılar BIrınde Oldu Dıgerınde Olmadı Hemen Olmuyo Dıyo Bıraz Deneyın Veya Olmadımı nıye Mılletı Dolduruşa GetırıyonuzKardeşim valorantda delaylı ban diye bir şey var. insanları ve kendinizi kandırmayın.
Biraderim 2 gündür ban yemiyorum demişsin. Bu bir çözüm değil demek istiyorum. Yabancı forumlarda da senin bu yaptığın saçmalıkları deneyenler var. Ama bandan kaçamıyorsunuz. Riot delaylı ban atıyor demek istiyorum yani 7 gün sonra ban yemeyeceğin belli bile değil. Eğer böyle bir konu açıyorsan kanıtını sunmak ve en azından 2 haftadır ban yemiyor olman lazım. Boş içerik paylaşıyosun insanlarakardeşim olmıyan çözümü niye yazim buraya sen yapmadan boş yorum yapıyorsun.
ban yersem yapacağım ilk şeyarkadaşlar ben ban yedim yeni hesap açtım ondada ban yedim bu dedigim çözüm eski hesabınızın banını kaldırmaz yeni hesapla girdiginizde ban yemezsiniz
Kendi yaptıgım
usb ile windows 7 yaptım diskleri içindekileri sildim ssd yi 2 ye ayırdım c diskine kurmuştum valorant'ı (D diskine kurdum ve ban yemedim 2 gündür.)
aynenValorantı bi türlü çözemedim keşke çözsemde ban yesem
Ban kaldırmak imkansız zaten ama memory onuda bulurböyle bir banı kaldırmanız imkansız.
Kankam şöyle izah edeyim sana. Lolde bile normal bir hile yok scriptler var sadece otomatik bir bot oynuyor senin yerine oyunda bir bileşen değiştirmiyor veya karşıda ki adamların haritada yerini falan göstermiyor. Bu tarz hile durumlarında oyuna direk etki ediyorsa banının kalkması imkansızdır tabi sıradan bir hwid yazılımı kullanıyorlarsa (ki hiç öyle olduğunu düşünmüyorum) bir kaç yöntemle açılabilir.Ban kaldırmak imkansız zaten ama memory onuda bulur
Katılıyorum Dostum, memory inşallah valo hack bulurKankam şöyle izah edeyim sana. Lolde bile normal bir hile yok scriptler var sadece otomatik bir bot oynuyor senin yerine oyunda bir bileşen değiştirmiyor veya karşıda ki adamların haritada yerini falan göstermiyor. Bu tarz hile durumlarında oyuna direk etki ediyorsa banının kalkması imkansızdır tabi sıradan bir hwid yazılımı kullanıyorlarsa (ki hiç öyle olduğunu düşünmüyorum) bir kaç yöntemle açılabilir.
Kanka bence hileyle oynanacak bir oyun değil gereksiz şekilde basit bir oyun :dNasıl oldu inanılmaz ciddi miisin
Katılıyorum Dostum, memory inşallah valo hack bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?