sanal makine dediğiniz nedir acaba?
dostum yeni hesapla oynuyorum zaten, böyle diyorlar ama ona da ban attılar çok çelişiyorlar kendileriyle :Sriot a ticket attım böyle bir cevap geldi:
Merhaba,
Hemen sana bu konuda bilgi paylaşayım. Biraz sabırsızlanıyoruz ve heyecan yapıyoruz, yani en azından ben öyleyim.Kapalı beta biliyorsun ki, sona erdi. Oyunun tam hali çıkmasının ardından hesaplardaki ban devam edecek ama cihaz banın kaldırıldı. Böylece yeni bir hesap oluşturarak oyunu oynayabileceksin. ^^
Yanıtıma son bir şey daha eklemem gerekli, lütfen salgın hastalığın olduğu bu dönemde dışarı zorunlu olmadıkça lütfen çıkma ve ellerini sık sık yıka. Birinizin bile hasta olmasını istemeyizBu konuda özenli olacağını biliyorum elbette fakat, hatırlatmak istedim.
Şimdiden güzel ve eğlence dolu dakikalar yaşamanı dilerim. ^^
ban yiyon madem reyiz bend eoynamak ıstıyom bana 1 hesap verırımısınArkadaşlar merhaba, bildiğiniz üzere Valorant'tan bir kere ban yedin mi kaç tane hesap açarsan aç ban yiyorsun. Oyun kapalı betadayken durum böyleydi, ama açıldığında HWID banların kalkacağını söylemişti herkes. Buna güvenip bugün tekrar bir hesap açtım ve bir oyun sonra ban yedim. Spoofer deneyip hdd-ssd seri numaralarını değiştirdim ama bir işe yaramıyor. Format attım o da işe yaramadı. Ne yapmamız lazım? Lütfen sadece yorum kasmak için yazmayın ki bu sorundan muzdarip olan insanlar da yararlansın bu topicten.