Valorant Ban Yiyip Durma Sorunsalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
eğer donanımsal ban atıyorlarsa değişmen gerekecek ama senin yerinde olsam önce ip adresimi değişip öyle denerdim en son çare değiş

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
riot a ticket attım böyle bir cevap geldi:
Merhaba,

Hemen sana bu konuda bilgi paylaşayım. Biraz sabırsızlanıyoruz ve heyecan yapıyoruz, yani en azından ben öyleyim. :p Kapalı beta biliyorsun ki, sona erdi. Oyunun tam hali çıkmasının ardından hesaplardaki ban devam edecek ama cihaz banın kaldırıldı. Böylece yeni bir hesap oluşturarak oyunu oynayabileceksin. ^^

Yanıtıma son bir şey daha eklemem gerekli, lütfen salgın hastalığın olduğu bu dönemde dışarı zorunlu olmadıkça lütfen çıkma ve ellerini sık sık yıka. Birinizin bile hasta olmasını istemeyiz :( Bu konuda özenli olacağını biliyorum elbette fakat, hatırlatmak istedim.

Şimdiden güzel ve eğlence dolu dakikalar yaşamanı dilerim. ^^

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Geçmiş olsun dostum :) artık valorant oynuyamazsın. Ban atıldımı herşeye atılıyor aynı CsGo faceit gibi :)

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Riot games'den ban yediysen açılma ihtimali çok düşüktür. Riot games'e ticket atmayı deneyebilirsin.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
knk bilgisayarında oyunun iç ayarlarını etkileyecek bi üçüncü yazılım program çalışıyorsa yine ban yersin hile acmana gerke yok mesela vpn veya fps artırma programı da olabilir.

Bahtsız Bedevi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
riot a ticket attım böyle bir cevap geldi:
Merhaba,

Hemen sana bu konuda bilgi paylaşayım. Biraz sabırsızlanıyoruz ve heyecan yapıyoruz, yani en azından ben öyleyim. :p Kapalı beta biliyorsun ki, sona erdi. Oyunun tam hali çıkmasının ardından hesaplardaki ban devam edecek ama cihaz banın kaldırıldı. Böylece yeni bir hesap oluşturarak oyunu oynayabileceksin. ^^

Yanıtıma son bir şey daha eklemem gerekli, lütfen salgın hastalığın olduğu bu dönemde dışarı zorunlu olmadıkça lütfen çıkma ve ellerini sık sık yıka. Birinizin bile hasta olmasını istemeyiz :( Bu konuda özenli olacağını biliyorum elbette fakat, hatırlatmak istedim.

Şimdiden güzel ve eğlence dolu dakikalar yaşamanı dilerim. ^^
dostum yeni hesapla oynuyorum zaten, böyle diyorlar ama ona da ban attılar çok çelişiyorlar kendileriyle :S

Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, bildiğiniz üzere Valorant'tan bir kere ban yedin mi kaç tane hesap açarsan aç ban yiyorsun. Oyun kapalı betadayken durum böyleydi, ama açıldığında HWID banların kalkacağını söylemişti herkes. Buna güvenip bugün tekrar bir hesap açtım ve bir oyun sonra ban yedim. Spoofer deneyip hdd-ssd seri numaralarını değiştirdim ama bir işe yaramıyor. Format attım o da işe yaramadı. Ne yapmamız lazım? Lütfen sadece yorum kasmak için yazmayın ki bu sorundan muzdarip olan insanlar da yararlansın bu topicten.
ban yiyon madem reyiz bend eoynamak ıstıyom bana 1 hesap verırımısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...