Uzman Üye
çok fazla kişi var şuanda bu durumda bekleyen kapalı beta olduğu için birşey olmaz diye düşündük denedik bu donanım banları kalkacak ama biraz burnumuz sürtülsün istiyorlar bence aralığını bulur.Buarada her gün bu donanım banını aşmanın yeni yollarını araştırıyorum hergün yeni birşeyler deniyorum bakalım.bende donanım ban yedim hala aynı oyuna girdigimde atıyor ne yapcaz bekliyoruz ama çok zor açmaz gibi banları
açılıcak dostum ama zaman ne o belli değilgeçmiş olsun valorantın hile sisstemi çok güçlü o yuzden banın açılmayacak
Kaldırılıyor diye duydum beyler!!Herkese selam hayırlı cumalar inşallah. Arkadaşlar bu valorant ban mevzusundan herkes müzdarip acaba bu banlar kalkarmı kalkmazmı ya da kalktımı kalkmadımı adam akıllı bir bilgisi olan varmı rica ediyorum sürekli oyunda bir hileci algılandı diyip lobiye atıyor ve oyundan çıkıp girdiğimde ban yiyorum beta zamanında açmıştım hile... Komik olan şu kaldırılcak dediler tam sürüm geldiğinde ama hala açılmadı gerçekten garip bir durum benim gibi bekleyen çok var adam akıllı bilgisi olan varsa yazsın lütfen kolay gelsin iyi forumlar..
Birşeyler deniyorum güncellemeleri paylaşırımKaldırılıyor diye duydum beyler!!
nerden duydun güzel kardeşim bağlantını paylaşırmısınKaldırılıyor diye duydum beyler!!
haber bekliyoruzBirşeyler deniyorum güncellemeleri paylaşırım
Evet HWID üzerinden ban yiyorsundonanım ban mi atıyolar acaba ?
Riotun teknik ekibi anlayışlıdır. Eğer video ile kanıtlayıp "bakın bu bug bunu size bildirecektim" dersen sisteminin neden banlandığına bakarlar eğer gerçekten bir bug yüzünden ise banını kaldıracaklardır. Fakat sistemin hile olarak algıladığı herhangi bir uygulamaya rastlarlar ise Valorant için olmasa bile durumunu değiştirmeyeceklerdir.hile yapmadan ban yiyenler ne olacak acaba bug keşfederken banlandım hilelerle aynı durumdayım ben de haksızlığa bak riota şikayet edecektim bugu bir de
Beyler sanırım yaptığım çalışmalar sonucunda başardımnerden duydun güzel kardeşim bağlantını paylaşırmısın
Post automatically merged:
haber bekliyoruz
kardeşim bizi de aydınlatırmısın rica etsemBeyler sanırım yaptığım çalışmalar sonucunda başardım
Biraz zaman geçsin emin olduktan sonra paylaşıcamkardeşim bizi de aydınlatırmısın rica etsem
Hayırhwid ban yediğimizde formattan sonra düzelmiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?