Nereden bulabiliriz hocamücretli uygun spooferler var onları kullanmak mantıklı aslında
SABRET SABRET NEREYE KADAR HEYECANLIYIZ<,7.01.2022 Tarihinde Cihaz Banı Yemiştim Ve Bilet Attım Cevap Olarak Banımın 17 Nisan'da Açılacağını Söylediler Bir Kaç Gün Sapma Olacağında Söylediler Benim Tahminim 27 Nisan 2022 Tarihinde Açılacak Spoofer Kullanmayın Bence Sabredin Açılır.
Discord : q.PwerQy#2320
Bu kadar basit olmamalı, tarih değiştirmeyle aşılan korumalar eskide kaldı.hemen açılıyor 3 ay ban yediysen mesela 7.01.2022 07.04.2022 Mesela bu 3ay hangı saat zaman yediysen o zamanın 1 saat ileriye al mesela 22:24 ile 23:25 de acılır. banın
evet 3 aylık ve hem Cihaz banı hemde hesab banı atıyor.Valoranttta aylık mı ban yeniliyor oha
Malesef Riot 3 ay atıyor ben 2 defa Önceden yedimBu kadar basit olmamalı, tarih değiştirmeyle aşılan korumalar eskide kaldı.
Sitede link paylaşmak yasak Wanderlust#7936 eklersen yazayımNereden bulabiliriz hocam
Hocam benim de hwid yeni açıldı sayılır ekledim yardımcı olursanız sevinirimSitede link paylaşmak yasak Wanderlust#7936 eklersen yazayım
Post automatically merged:
Hileden mi rapordan mı yedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?