tahmini olarak 1 ay yada 1 aydan kısa bir süre geçmiş olabilirEn son ne zaman ban yedin
O zaman kalkmamıştırtahmini olarak 1 ay yada 1 aydan kısa bir süre geçmiş olabilir
yeniden valorant ı indirip denersem süremde bi artış olur muO zaman kalkmamıştır
Evet yapma sakın her ban yediğinde ekstra 1 ay ekleniyor normalde 4 ay da kalkacak hwid ban 5 ay oluyor ve bu her ban yiyişinde artıyoryeniden valorant ı indirip denersem süremde bi artış olur mu
peki banımın bitip bitmediğini nerden öğrenebilirim en son ban yediğim hesabı hatırlamıyorumEvet yapma sakın her ban yediğinde ekstra 1 ay ekleniyor normalde 4 ay da kalkacak hwid ban 5 ay oluyor ve bu her ban yiyişinde artıyor
Yani muhtemelen daha banın kalkmamıştı sen ban yiye yiye uzattın benim tahminimce takriben bi 5-6 ay vardır yanlışta olabilir tahmin yürütüyorum sadece en doğru yöntem riot'a düzgünce bi ticket at o şekilde öğren tarihinipeki banımın bitip bitmediğini nerden öğrenebilirim en son ban yediğim hesabı hatırlamıyorum
tahmini olarak 1 ay yada 1 aydan kısa bir süre geçmiş olabilir
yok hayı 3 aylık bi süreç var yada 4 öyle hatyırlıyorumhwid banlar perma olmuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?