Valorant Banlanan Hesap Hakkında Bir Soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hocam 1.Hizmetlerde Durduruldu yazıyor Denemek amaçlı başlattım ve PC yi yeniden başlattım Tekrar durduruldu yazıyor
2.Hizmetlerde sağ tıklayıp özellikler çıkmıyor ayrıntılara git dedğimde Vanguard geliyor karşıma ve ona sağ tıkladığımda özelliklere bastığımda dedikleriniz çıkmıyor nasıl yapacağız ?

Başlat dedikten sonra VGC üzerine sağ tıklayarak Otomatik yap ve sonradan sol sekmede bulunan Yeniden Başlat seçeneğine tıklayarak bilgisayarı yeniden başlatın. Eğer bilgisayar yeniden başladığında yine çalışmıyor ise CMD komutlarını deneyerek tekrar edin hocam. Büyük ihtimalle yasaklanmış olabilirsiniz.

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Başlat dedikten sonra VGC üzerine sağ tıklayarak Otomatik yap ve sonradan sol sekmede bulunan Yeniden Başlat seçeneğine tıklayarak bilgisayarı yeniden başlatın. Eğer bilgisayar yeniden başladığında yine çalışmıyor ise CMD komutlarını deneyerek tekrar edin hocam. Büyük ihtimalle yasaklanmış olabilirsiniz.
Hocam ben mi yanlışım acaba VGC ye sağ tıklııyorum (durdurulmuş Halde) başlat diyorum başlıyor yine sağ tıklıyorum ama otomatik yap yok allah allah ve kodları yazdım tek tek olmadı :( bir spoff yüzünden böyle oldu allahım cıldırıcam

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hocam ben mi yanlışım acaba VGC ye sağ tıklııyorum (durdurulmuş Halde) başlat diyorum başlıyor yine sağ tıklıyorum ama otomatik yap yok allah allah ve kodları yazdım tek tek olmadı :( bir spoff yüzünden böyle oldu allahım cıldırıcam

Sağ tık yaptıktan sonra özellikler seçeneğinde olur Otomatik seçeneği hocam.

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Sağ tık yaptıktan sonra özellikler seçeneğinde olur Otomatik seçeneği hocam.
Hah yaptım hocam otomatik yaptım ve yeniden başlatınca çalışıyor durumda eğer durdurulmuş bir şekilde olsaydı o kodlarımı yapıcaktım
Bu arada kusura bakma kaç gündür sizide uğraştırıyorum baya yorgunum son günlerde :(

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
banlanan hesaplar gerı acılma ıhtımaılı var oyun yetkılılerı ıle gorusurek

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Hah yaptım hocam otomatik yaptım ve yeniden başlatınca çalışıyor durumda eğer durdurulmuş bir şekilde olsaydı o kodlarımı yapıcaktım
Bu arada kusura bakma kaç gündür sizide uğraştırıyorum baya yorgunum son günlerde :(
Edit;Yine aynı ban yedim (Hesap banı) çok sıkıntılı en iyisi format ya tertemizinden format bunun böyle çözüleceiğini sanmıyorum yinede uğraşların için teşekkür ederim dostum <3

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Edit;Yine aynı ban yedim (Hesap banı) çok sıkıntılı en iyisi format ya tertemizinden format bunun böyle çözüleceiğini sanmıyorum yinede uğraşların için teşekkür ederim dostum <3

Rica ederim, umarım çözer sıkıntısız bir şekilde oynamaya devam edersin. İyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Dün akşam saatlerinde hileyi kullandığım hesabım ban yemiş fakat herhangi bir kod vermiyor. Sadece hesabın sınırsız olarak askıya alındığı yazıyor. Diğer hesaplara giriş yapıp oynayabiliyorum fakat ana hesabıma girme konusunda biraz kıllanıyorum hwid ban olup olmadığından nasıl emin olabilirim?
Not: Yan hesaplarımdan birisiyle spike rush girip oynadım 1 el. Üzerinden de 12 saat geçti fakat hala hesaba giriş yapabiliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...