70 saat'i geçti yayın açık duruyor bilgisayar. Malesef gelmiyor.taktiği olduğunu sanmıyorum yayınları altta açık bırakabilir
Uzun zaman sonra ilk defa bir oyuna ilgi duydum. Onu da oynayamıyoruz. Hele şu karantina döneminderito 2 saat izliyince listeye alınıyorsunuz diyor daha fazla izlerseniz öncelik tanıyoruz diyo ama o daha fazlanın bir sınırı var kaç saat bilmiyorum ama 10 saaat falandır heralde o saatden sonra ne kadar izlersen izle bir yararı olmuyor bende baya izledim ama düşmedi
aynen bende yapıcak hiç bişey yok ama tamamen şans balı çıkmasıUzun zaman sonra ilk defa bir oyuna ilgi duydum. Onu da oynayamıyoruz. Hele şu karantina döneminde
Hm.. Bak bu yararlı bir bilgi olabilir. Hemen kontrol ettim, İzleyip izlemediğim bilgisi yoktu, yeniledim geldi.Profilinizden çevrimiçi olduğunuzu kontrol edin. X yayıncısını izlerken profilinizde "X yayıncısını izliyor" gibi bir durum olması gerekiyor, yoksa sayfayı yenileyin. Bu ikisini de kontrol edin, aksi hal de boşa izlemiş olursunuz.
Bol şans dilerim.Hm.. Bak bu yararlı bir bilgi olabilir. Hemen kontrol ettim, İzleyip izlemediğim bilgisi yoktu, yeniledim geldi.
Onu nasıl yaptın arkadaşım? Satılıyor mu ? Yeşillendirsene beni birvalla bize de düşmedi en son mecbur satın aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?