Onaylı Üye
Bize de lazım öyle biri 
HACIM yalnız kod diye bir şey yok key diye de birşey yok senin twtich hesabını vermen gerekiyor ve de riot hesabını vermen gerekiyor ki hesabına beta anahtarı tanımlasınlar. riot destek ekibinde ve suportt tierlerde de yasak arakdaşın seni keklemişKardeşim bu kadar kasmayın oyun elinde sonunda çıkıcak zaten.
Bi arkadaşım riot destek ekibine dlive üzerinden yayın yapıyorum oyuna erişimim yok diyerek kod aldı denemeye değer![]()
bana salabilirsin eğer kullanmaycaksan hacıDüştü bana ama csye çok benziyor ve çok pc donanımı istiyor
hacı ne kadar süre izledinDüştü bana ama csye çok benziyor ve çok pc donanımı istiyor
ya milyon kişinin arasından sadece 1 kişiye düşmüyordur drop dimi bi anda 500 tane felan atıyorlardıraga saatlerce izlemenize gerek yok bir kez izlediyseniz zaten havuza alınıyorsunuz saatlerinizi harcamanıza gerek yok
Evet öyle kardeşim birçok kişiye aynı anda atıyor ve dalga dalga atıyorya milyon kişinin arasından sadece 1 kişiye düşmüyordur drop dimi bi anda 500 tane felan atıyorlardır
dalga dalga derken nasıl yaniEvet öyle kardeşim birçok kişiye aynı anda atıyor ve dalga dalga atıyor
evet dostum oyunvalorant ne oyun mu