[Valorant] Beta'da ban yiyen cihazların yasakları kalkacak (Kesin açıklama)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar forumda birsürü bilgi kirliliği var ben size bir açıklama yapayım;

Kapalı beta'da ucretli (P2C) yani para verip aylik/gunluk programlar satın alıp oyuna enjekte ettikten sonra yasaklanan arkadaşların hiçbirinin yasağı 90 gün sonra açılmayacak.(Yeni bir bilgisayar almanız gerekiyor.)
Kapalı beta'da ucretsiz (F2C) forumlarda yada başka platformlarda aimbot,coloraimbot türevi ucretsiz hileleri indirip enjekte eden ve sonrasında yasaklanan arkadaşların yasakları 90 gün içinde son bulacak.

Açık betada ücretli/ücretsiz hile kullanıp yasaklanan hiçbir arkadaşın yasağı hiçbir zaman kalkmayacak.

Attığınız destek taleplerine gelen cevaplar doğrultusunda, şu kadar süreniz kaldı diyorsa ''function less (işlevi daha az) (örn:coloraimbot ve turevi f2c) kullanan arkadaslardir.Para ile wallhack,esp,aimbot satin alan arkadaslarin (P2C) yasaklari son bulmayacak.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
riot cok buyuk kitlede kullanıcı kaybettı hem valorant hem lolde o yuzden valorantta ve lolde banlar kalkıp scripte ızın verılıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bence gereği yoktu hile yapan tekrar yapar

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Çok değil 1 yıl kadar önce 1 kere bile kullanman yeterliydi Scripti. Elobuddy'i bilen bilir. Ama şuan ban atmıyorlar. Çünkü oyuncular artık bu lol siteminden bezdi ve başka oyunlara yöneldiler. Eldeki oyuncuları da bu banlarla yitirmek istemiyorlar. Size tavsiyem URF/RURF kısa süreli de olsa oyuncu çeken dönemlerde hile kullanmamanız.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bence gerekeni yaptı riot eline sağlık

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Tuhafsınız, twitterde şurda burda riot abi lütfen "hwid" banımı aç diyenler şimdi Riot oyuncu kaybetmemek için betada atılan hwid banları açıyor diyeniniz var Şu hileden banlananlara her şey müstehak. Banlananların banı açılıyor "riot oyonco koybotmoson" diye ban açıyorlar diyenler var neyse karar zaten verilmiş. İnşallah bir daha af getirmezler ne diyim.

Üye
5 HİZMET YILI
cok fazla hile geldi benim maçlarıma umarım kalkmaz hile kullananların

Üye
5 HİZMET YILI
Bence Hiç Gerek Yok Saçma Bir Şey Olur Yani Zaten Hile Açmaya Çalışanlar Yüzünden Her Oyun Atıyor Sinir Bozucu Bir Şey 4 El Oynuyorsun Adam Hile Çıkıyor Oyunda Hile Var Diye Atıyor Zaten.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
have to be careful with the vanguard for those who play lol, he can detect

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Valorant çıktığı günden bu yana Riot LoL'ü çok ihmal etti. Çözüm de bu.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
iBaseult indirip denemiştim betada açılırmı sizce
Post automatically merged:

ben betada iBaseult kullandım ücretsiz ama ticket attıgımda kalmıcak deniyor

Son düzenleme:
Üye
5 HİZMET YILI
iBaseult indirip denemiştim betada açılırmı sizce
Post automatically merged:

ben betada iBaseult kullandım ücretsiz ama ticket attıgımda kalmıcak deniyor
ozanksk, yalan soyluyorsun desync de kullandin telegram grubunda vardin sen.O yuzden bilgi kirliligi yaymayalim ben bizzat ogrendigimi aktardim sizlere.
Yinede naçizane fikrimi soracak olursan, banlandığın tarihten +91 gun hesapla o gün yeni hesap açıp dene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...