Üye
Katılıyorum kitle kaybetmemek için her şeyi yapar bunlarriot cok buyuk kitlede kullanıcı kaybettı hem valorant hem lolde o yuzden valorantta ve lolde banlar kalkıp scripte ızın verılıyor.
ben betada iBaseult kullandım ücretsiz ama ticket attıgımda kalmıcak deniyorArkadaşlar forumda birsürü bilgi kirliliği var ben size bir açıklama yapayım;
Kapalı beta'da ucretli (P2C) yani para verip aylik/gunluk programlar satın alıp oyuna enjekte ettikten sonra yasaklanan arkadaşların hiçbirinin yasağı 90 gün sonra açılmayacak.(Yeni bir bilgisayar almanız gerekiyor.)
Kapalı beta'da ucretsiz (F2C) forumlarda yada başka platformlarda aimbot,coloraimbot türevi ucretsiz hileleri indirip enjekte eden ve sonrasında yasaklanan arkadaşların yasakları 90 gün içinde son bulacak.
Açık betada ücretli/ücretsiz hile kullanıp yasaklanan hiçbir arkadaşın yasağı hiçbir zaman kalkmayacak.
Attığınız destek taleplerine gelen cevaplar doğrultusunda, şu kadar süreniz kaldı diyorsa ''function less (işlevi daha az) (örn:coloraimbot ve turevi f2c) kullanan arkadaslardir.Para ile wallhack,esp,aimbot satin alan arkadaslarin (P2C) yasaklari son bulmayacak.
ozanksk, yalan soyluyorsun desync de kullandin telegram grubunda vardin sen.O yuzden bilgi kirliligi yaymayalim ben bizzat ogrendigimi aktardim sizlere.iBaseult indirip denemiştim betada açılırmı sizce
Post automatically merged:
ben betada iBaseult kullandım ücretsiz ama ticket attıgımda kalmıcak deniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?