Düşer dediğiniz olayı anlamadım kardeşim yayınımı izliyoruz yayında nasıl düşüyor? bıraz daha bilgilendirirmisin rica etsem6. günüm hergn ortalama 3 saat
umarım düşer linkten bilet atıyorum şimdi
önce twitch hesabına riot gamesi bağlaman lazım sonra yayınları izlersen elbet düşücektirDüşer dediğiniz olayı anlamadım kardeşim yayınımı izliyoruz yayında nasıl düşüyor? bıraz daha bilgilendirirmisin rica etsem
Riot valorant hesabını twitch e bağlıyorsun ve bazı yayıncılar drop valorant yayını yapıyor oyund bazı kişilere erken erişim hkkı tanıyor izleyenlereDüşer dediğiniz olayı anlamadım kardeşim yayınımı izliyoruz yayında nasıl düşüyor? bıraz daha bilgilendirirmisin rica etsem
yayın izliyorsun tamamen şans işi düşüyor kimine 15 dk kimine 40 saat kimine yılDüşer dediğiniz olayı anlamadım kardeşim yayınımı izliyoruz yayında nasıl düşüyor? bıraz daha bilgilendirirmisin rica etsem
aynı şeyi bendede dedi .dYa küfür edicem az kaldı kaç gündür uğraşıyorum. 24 7 yayın yapanları gece açık bırakıyorum kaç gündür.
Ayrıca biletle beta alamazsınız denemeyin boşuna. Siteye kocaman yazmışlar.
VALORANT Kapalı Beta Hakkında
Oyuncu Destek sistemi üzerinden Kapalı Beta erişimi sağlayamazsınız. Bu konuda bize ulaşmamanız, Twitch hesabınız ile Riot hesabınızı bağlayarak "Twitch Drop" aktif olan yayınları takip etmeniz gerekiyor.
Taleplere dönüş hızımızda mevcut pandemi durumu ve yoğunluk sebepli gecikmeler yaşanmaktadır. Bu süreçte en hızlı yanıtı alabilmek için taleplerinizi güncellememeli, destek sayfasındaki makaleleri takip edip yanıt beklemelisiniz.
sunabiniz kanalında tam 1 gün acık b
ben 3 saat izledim düşmedi 3saat 13 dakika tam tamına bi yayıncıda sonra başka yayıncıysa geçtim hala aynı ordada 2 saat takıldım2 saat üzeri izlediğin zaman düşürmeye hak kazanıyorsun. Tek 1 yayıncıyı aç ve izlemeye bırak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?