Onaylı Üye
Main hesabımda daha önce girdiğim ama hileyi farklı bir hesapta kullanma durumumda main hesabım ban yermi
hwid yedikden sonra o bilgisayardan giren hesapların hepsi banmı yiyor?hwid yediyse gidiyor ustabizzat yaşadım
Evet bir bilgisayar hwid ban yediyse gidiyorhwid yedikden sonra o bilgisayardan giren hesapların hepsi banmı yiyor?
hile kullanırken main hesabına hilesiz dahi olsa girme eğer kara listeye alınırsa hwidin main hesabında yer otomatik şekildeMain hesabımda daha önce girdiğim ama hileyi farklı bir hesapta kullanma durumumda main hesabım ban yermi
haklısın knk katılıyorum
evet hepsi yiyor banlı pc de keslinlikle başka hesaba girmeyinhwid yedikden sonra o bilgisayardan giren hesapların hepsi banmı yiyor?
bilmiyordum teşekkür ederim ozaman bize bi pc daha lazım yahuevet hepsi yiyor banlı pc de keslinlikle başka hesaba girmeyin
banın kalkmasını bekle yada spoofer albilmiyordum teşekkür ederim ozaman bize bi pc daha lazım yahu
ne demek yemez hwid atarlarsa açtıgın tüm hesaplar erişime engellenirhayır yemez ama hwid yersen bilgisayarından giremezsin.