KrenkoG
Onaylı Üye
malesef hocam daha önce denemiştim hiç bir değişiklik göstermiyoroyuna girerken monitörünün çözünürlüğünü 1920x1080 yap oyunda da aynı şekilde 1920x1080 yap düzelir diye umuyorum benim monitörüm 1440x900 olduğu için deniyemedimgeri dönersen sevinirim.
malesef hocam daha önce denemiştim hiç bir değişiklik göstermiyor
xScythe nin yazdığı doğru ss atarmısın yardım edebilirizOyunun içinden ss atarmısın monitörüne uygun çözünürlükte kullanıyorsun bunun olması bir garip
Yorum kasmak için yazmış rapor et geç
Oyunun içinden ss atarmısın monitörüne uygun çözünürlükte kullanıyorsun bunun olması bir garip
malesef hocam daha önce denemiştim hiç bir değişiklik göstermiyor
Oyun içi ayarların hiç birinden verim alamıyorum tüm hepsini denedim masaüstü çözünürlüğümü değiştirip tekrar oyuna giriyorum aynı çözünürlüğü işaretliyorum fakat hala black barOyuna tam ekran modunda giirmiyor olabilirsin tam ekran pencereli ve tam ekran modlarını tek tek dene
Peki ya sistem özelliklerini yazarmısın ona göre yardımcı olayımOyun içi ayarların hiç birinden verim alamıyorum tüm hepsini denedim masaüstü çözünürlüğümü değiştirip tekrar oyuna giriyorum aynı çözünürlüğü işaretliyorum fakat hala black bar
İşlemci: intel pentium g4560Peki ya sistem özelliklerini yazarmısın ona göre yardımcı olayım
nvidia denetim masasına gir çözünürlüğü 1280e 760 yap oyuna o şekilde gir ve oyun içi ayarlardan teker teker tüm çözünürlükleri dene elbet birisi olacakİşlemci: intel pentium g4560
Ekrankartı: gtx 750 ti
8ram
2x500gb hdd
deneyeceğim birde hdmı ile kullandığımdan problem yaşayabilirmiyim ? hiç scartla denemedimnvidia denetim masasına gir çözünürlüğü 1280e 760 yap oyuna o şekilde gir ve oyun içi ayarlardan teker teker tüm çözünürlükleri dene elbet birisi olacak
birşey değişmemesinin yanı sıra pixel pixel görünmeyecek kadar kötü bi görüntü oluştudeneyeceğim birde hdmı ile kullandığımdan problem yaşayabilirmiyim ? hiç scartla denemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?