Bloodyde sadece core 3-4 çekirdeği ücretli gerisi ücretsizbloody de ücretli satılıyor logitech mouse geçebilirsin her şeyin macrosu var
Rustta bloody makrosu açamazsın.valorant gibi bir oyunda spray macrosu pek işe yaramaz zaten daha çok rust gibi oyunlarda işe yarar bence poligonda falan elini alıştırmaya çalış daha çok zevk alırsın
Açabiliyorum her 5 dakikada mouse u çıkarıp takan bir program varRustta bloody makrosu açamazsın.
blody ye script yüklenmiyor hata veriyorscript yüklenmıyor mu bloodye ?
Kardeşim bende çok sayıda mevcut fakat yanlış anlamazsan 1 mesajın var henüz. O yüzden paylaşmayı düşünmüyorum. Kusura bakma tekrardan daha çok paylaşım yapman dileğiyleYaklaşık 4 aydan beri macro arayışı içerisindeyim piyasada bulunan bütün free macroları kullandım ve verim alamadım lütfen biri yardımcı olabilirse çok iyi olur valorant macro bloody fare konusunda ?
İlk mesajda konu içeriğinde hocamKardeşim bende çok sayıda mevcut fakat yanlış anlamazsan 1 mesajın var henüz. O yüzden paylaşmayı düşünmüyorum. Kusura bakma tekrardan daha çok paylaşım yapman dileğiyle
nasıl yani script derkenblody ye script yüklenmiyor hata veriyor