d3 Σ x2
Süper Üye
Ben aslında lolü denedim dedim daha basit olur onda bile kolay değil bide çok az veriyor 10 veriyor vpler sanırım 3000 falan ve görevler basit olsa neyse de zor 10 kuleyi sen yıkıcan diyo sırf kule yıkmaya çalışıyorum 2 oyun ona gidiyor yani valorantta spike kur adam vur falandır valorant daha kolaydır en azından tabi sage duvarı kır champer ışınlanması imha et falan diyorsa başka o zaman daha zordur loldenkanka iyi güzel kasıyorsun ben kullanıyorum da vp falan puanı cok yüksek ve belirli saatlerde veriyor puan kasması da uzun sürüyor.
kanka valoda öyle görev vermiyor mac oynadıkça puan veriyor düz kazansanda kaybetsende veriyor ama kazanınca daha fazla veriyorBen aslında lolü denedim dedim daha basit olur onda bile kolay değil bide çok az veriyor 10 veriyor vpler sanırım 3000 falan ve görevler basit olsa neyse de zor 10 kuleyi sen yıkıcan diyo sırf kule yıkmaya çalışıyorum 2 oyun ona gidiyor yani valorantta spike kur adam vur falandır valorant daha kolaydır en azından tabi sage duvarı kır champer ışınlanması imha et falan diyorsa başka o zaman daha zordur lolden
buff gayet güzel sadece valoda değil diğer oyunlardada çalışıyorArkadaşlar merhaba valorantta biliyosunuz ki skinler çok pahalı bi youtube kanalından buff isimli uygulama aracılığıyla oynadıkça görevleri tamamladıkça puan kasıyormuşuz ve o puanlarla vp alıyormuşuz doğru mudur yapan oldu mu 2 ay sürer diyolar daha kısa sürede bitiren birileri var mı ?
bi ara kullanmıştım ama çok uraştırıyo knkArkadaşlar merhaba Valorant'ta biliyosunuz ki skinler çok pahalı, bir YouTube kanalından buff isimli uygulama aracılığıyla oynadıkça görevleri tamamladıkça puan kasıyormuşuz ve o puanlarla VP alıyormuşuz. Doğru mudur? Yapan oldu mu? 2 ay sürer diyorlar, daha kısa sürede bitiren birileri var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?