Valorant buff uygulaması işe yarar mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
çok puan lazım kanka vp için ben uğraşamadım

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
kanka valoda öyle görev vermiyor mac oynadıkça puan veriyor düz kazansanda kaybetsende veriyor ama kazanınca daha fazla veriyor
Maç oynadıkça veriyorsa lolden daha basit maç oynayınca sadece kazanmaya mı bakıyor yoksa skora mı bide ortalama 1 winde ne kadar veriyor 1 loseda ne kadar veriyor

K Q L A L İ Z
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Uygulamanın olayı vp vermesi değil. Sponsorluk alan çoğu yayıncı öyle gösteriyor fakat puan toplayarak 20-30 kişinin katıldığı çekilişlere katılıyorsun ve vp sana çıkarsa alıyorsun. Ayrıca çok hızlı olman lazım hemen doluyor çünkü.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
güzel uygulama önceden kullanıyordum sadece baya vaktinizi alıyor okadarda olsun

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bende buff uygulamasını kullanıyorum ve gönülden söylüyorum vp konusunda çok yardımcı oluyor

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba Valorant'ta biliyosunuz ki skinler çok pahalı, bir YouTube kanalından buff isimli uygulama aracılığıyla oynadıkça görevleri tamamladıkça puan kasıyormuşuz ve o puanlarla VP alıyormuşuz. Doğru mudur? Yapan oldu mu? 2 ay sürer diyorlar, daha kısa sürede bitiren birileri var mı?
YouTube Daki videoların bazıları güvenilir değil aMa yine de araştır

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
evet işe yarıyor ama vp almak baya bi çaba sarfetmelisin ama uğraştığına değiyo bedava vp d:

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba Valorant'ta biliyosunuz ki skinler çok pahalı, bir YouTube kanalından buff isimli uygulama aracılığıyla oynadıkça görevleri tamamladıkça puan kasıyormuşuz ve o puanlarla VP alıyormuşuz. Doğru mudur? Yapan oldu mu? 2 ay sürer diyorlar, daha kısa sürede bitiren birileri var mı?
ben ugrasma derım cok zahmetlı bı ıs ve cok zor 2 ay teslım ederler ama senın sıstemde neler yaparlar varya belese vp zor bu devırde buff olsada bısey alıyor arkadan kı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...