Spam yapma ücretsiz yazıyor yorum yazmak için yazıyorsunnerden alınır kanki
alman gereken bir şey yok konuyu oku dostumnerden alınır kanki
kankam daha dün denedim hiç bir sorun yok yazdığım günden beri çalışıyor daha ban yedirtmedi dokunmatik ekranların tıklama mantığını bloklayana kadar vanguard proje çalışmaya devam edicektir udmi kısmına gelirsek garanti vermiyorum.Proje ud mi ?
anladım hocam teşekkür ederimkankam daha dün denedim hiç bir sorun yok yazdığım günden beri çalışıyor daha ban yedirtmedi dokunmatik ekranların tıklama mantığını bloklayana kadar vanguard proje çalışmaya devam edicektir udmi kısmına gelirsek garanti vermiyorum.
kanka konuya nokta bile eklesem onaya düşüyor ve onaylanması 1 haftayı buluyor bu yüzden gameplay yok. ama anlaşılmıcak birşeyde yok çerçeveli tam ekran düşman rengi mor v tuşuna basılı tut nişangah rakibe yaklaşınca sıkıcakHocam daha anlaşılabilir olması adına bir gameplay videosu yükleyip atabilmen senin içinde daha iyi olur
Streamable'da yükleyebilirsin oradan link ekleyebilirsin daha güvenilebilir olman adına yine de ellerine sağlık istiyorsan çekip yükleyip atabilirsin buraya insanlar da yararlanır görür nasıl çalıştığınıdakanka konuya nokta bile eklesem onaya düşüyor ve onaylanması 1 haftayı buluyor bu yüzden gameplay yok. ama anlaşılmıcak birşeyde yok çerçeveli tam ekran düşman rengi mor v tuşuna basılı tut nişangah rakibe yaklaşınca sıkıcak
hocam herseyi yaptım ama v tuşuna basınca olmuyor mor renk yaptım penceleri tam ekran yaptım olmadıkanka konuya nokta bile eklesem onaya düşüyor ve onaylanması 1 haftayı buluyor bu yüzden gameplay yok. ama anlaşılmıcak birşeyde yok çerçeveli tam ekran düşman rengi mor v tuşuna basılı tut nişangah rakibe yaklaşınca sıkıcak
crosshairin oyunun verdiği normal crosshair olmalı dostum yoksa çalışmıyor ve v tuşuna bas çek yapma basılı tuthocam herseyi yaptım ama v tuşuna basınca olmuyor mor renk yaptım penceleri tam ekran yaptım olmadı
evet kankam tek amacı senden daha hızlı ateş etmek adam çıkar çıkmaz ateş eder, v tuşuna basılı tutucaksın basılıyken ateş eder adam çıkarsabilmediğimden soruyorum triggerbot ne oluyor tam olarak adamı gördüğünde vye basılı olduğunda ateş mi ediyor
yorum kasmak için yazma dostum. sabahtan aksama kadar derecelide denedim 9 maç atmışız arkadaşımla ikimizdede tıkır tıkır çalışıyordureis denedim ama çalışmadı bilgin olsun nasıl çalıştığını anlatan bir video yapsan daha iyi olucak
bencede gereksiz sayılabilecek bir şey anlık vurmak istemiyorsan. aylığını 300 500 tlye satanlar olduğu için paylaştım zatendenedim ama pek beğenmedim gerekli olduğunu düşünmüyorum ama geliştirilirse güzel olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?