Valorant Cihaz Banı kaldırmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
valorantta her açtığınız hesap ban yiyorsa tek sebebi cihaz banıdır bunu nasıl düzeltiriz derseniz

"KONU ALINTIDIR VALORANT İÇİN İŞE YARIYOR" Alıntı Yapılan Kullanıcı "StRangerR"

Alıntı yapılan konu

Sa Arkdasalar Valorant'dan Eger HWID Ban Yersenız Çözümü Burda

Step-1 Verdigim Linkten Uygulamayı İndirin
Step-2 Dosya İçinden RUN_ME.EXE Çalıştırın
Step-3 Karşımıza Gelen Ekrana'da OK Basarak İlerleyin
Step-4 Karşımıza Çıkan Ekranda System İnformation Sekmesı Var Oraya Tıklayın
Step-5 Burada Değiştireceğimiz Kısım UUID Kısmı Buradaki Serial Kopyalayın Çünkü Bu Serial Ekran Kartı Serialınız
Step-6 Karşımızdaki Kısımda "Hexadecimial Value" Kısmındaki Rakamları Değiştirecez "Auto Generates System UUID Kısmına Tıklyarak Rakamları Değiştirin
Step-7 İşlem Tamam OK'liyerek Çıkabilirsiniz üst kısımda bulundan UPDATE menüsüne tıklayarak "ALL" deyin Pc Bir Reset Atın Daha Sonra Valorant'a girebilirsiniz
NOT: burda yaptığımız işlem şudur her açtığınız hesap ban yiyorsa bunu uygulayın

YAPAMAYAN ARKADAŞLAR İNSTAGRAMDAN YAZARLASA YARDIMCI OLABİLİRİM @hzdestanx
aga bu hala çalişiyormu ? eğer çalişiyorsa deniyeceğim

2030da ismimi yeniden değişeceğim inşAllah
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Şöyleki valorant hwid kaldıra bilme ihtimalin yok kardeşim çünki bilgiyasarındaki ne varsa herşeyin seri numarasına göre ban atıyorlar
Tam üç gün önce yabancı bi arkadaş yeni bir bilgisayar dizdi sırf valorant için sadece RGB Fan almadı yeni eski fanları taktı bilgisayara yinede giremiyor yani fanın seri numarasına bile bakıyorlar boşa çabalamaya gerek yok bence...

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
aynısını şimdi yaşadım 2.gün 10.maçta ban yedim
demek herkeste öyle kaldırıcaklar ya merak etmeyin çünkü sistemleri çok saçma bi hile açtın diye 2. şans yokmu yani adam zaten dersini alır bidaha yapmaz zaten bunun için bekletiyolar oyunu oynamak için herşeyi yapalımki bida hile yaparsak bunlar olucağını bilip bidaha yapmayalım diye yapıyorlar yakında kalkar

Peeky Blinders
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
demek herkeste öyle kaldırıcaklar ya merak etmeyin çünkü sistemleri çok saçma bi hile açtın diye 2. şans yokmu yani adam zaten dersini alır bidaha yapmaz zaten bunun için bekletiyolar oyunu oynamak için herşeyi yapalımki bida hile yaparsak bunlar olucağını bilip bidaha yapmayalım diye yapıyorlar yakında kalkar
bende öyle düşünüyorum ama inşallah bir yandan da umutlarım azalmaya devam ediyor :/ valorant oynayabiliyorum bu da biraz sevindirici ama

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
yine de bir hesabımın olmaması üzücü
aynen aga ya bide benim cihaz banım olması dahada üçüzü küfürden ve buglardan perma yemişim küfür ettiğim adamlarda türküz diye ırkçılık yapıp küfür eden adamlar bu arada küfürü deilde ırkçıları banlasalar keşke

Bana kimse değil sen lazımsın
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
valorantta her açtığınız hesap ban yiyorsa tek sebebi cihaz banıdır bunu nasıl düzeltiriz derseniz

"KONU ALINTIDIR VALORANT İÇİN İŞE YARIYOR" Alıntı Yapılan Kullanıcı "StRangerR"

Alıntı yapılan konu

Sa Arkdasalar Valorant'dan Eger HWID Ban Yersenız Çözümü Burda

Step-1 Verdigim Linkten Uygulamayı İndirin
Step-2 Dosya İçinden RUN_ME.EXE Çalıştırın
Step-3 Karşımıza Gelen Ekrana'da OK Basarak İlerleyin
Step-4 Karşımıza Çıkan Ekranda System İnformation Sekmesı Var Oraya Tıklayın
Step-5 Burada Değiştireceğimiz Kısım UUID Kısmı Buradaki Serial Kopyalayın Çünkü Bu Serial Ekran Kartı Serialınız
Step-6 Karşımızdaki Kısımda "Hexadecimial Value" Kısmındaki Rakamları Değiştirecez "Auto Generates System UUID Kısmına Tıklyarak Rakamları Değiştirin
Step-7 İşlem Tamam OK'liyerek Çıkabilirsiniz üst kısımda bulundan UPDATE menüsüne tıklayarak "ALL" deyin Pc Bir Reset Atın Daha Sonra Valorant'a girebilirsiniz
NOT: burda yaptığımız işlem şudur her açtığınız hesap ban yiyorsa bunu uygulayın

YAPAMAYAN ARKADAŞLAR İNSTAGRAMDAN YAZARLASA YARDIMCI OLABİLİRİM @hzdestanx
Vallaha çalışıyormu bilemem çoğu kişi bunun cevabını arıyor nasıl çalıştırcaz diye

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
beyler geçmiş olsun an itibari ile valorantta banlanma uyarısı çıkıp oynamaya devam edebiliyoduk ya kaldırmışlar artık banlandıktan sonra istemcinin yeniden başlatılması gerekli gibi bi yazı çıkıyor ve banlanıyorsunuz geçmiş olsun çözmüşler bunuda

Üye
5 HİZMET YILI
у меня комп завис и че делать в таком случии

Gamer
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Teşekkürler cihaz banı atıldığını bilmiyordum ban yersem indiririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...