Valorant Cihaz Banım Kalkmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Herkese merhabalar,iyi günler dilerim.. 19/12/2020 Tarihinde cihaz banımın kalkması gerekiyordu fakat hala daha kalkmadı. Destek hattı da 2 3 gündür maalesef cevap vermiyor.. Bana en son giriş yapmaya çalıştığım hesabın bilgilerini istediler gönderdim ama bir dönüş olmadı.. Cihaz banı yemiş arkadaşlar sizlerde tahmini kaç gün sonra bu hata sona erdi? Şu an herhangi bir yeni hesap açsam bile internet üzerinden,oyuna girmeye çalıştığımda Van 152 hatası veriyor.. Benzeri durumları yaşamış arkadaşlar varsa lütfen yorumlarınızı bekliyorum..

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
hwid spoofer kullanman gerekiyor biraz daha bekle yanıt vermelerini bekle olmazsa spoofer satın alman gerekecek.

Üye
5 HİZMET YILI
hwid spoofer kullanman gerekiyor biraz daha bekle yanıt vermelerini bekle olmazsa spoofer satın alman gerekecek.
Evet görmüştüm fakat 3 ayım geçti bitti zaten. Sadece açılma süresi geçmesine rağmen açılmadığı için merak ettim benzeri durumu yaşayıp da sonradan açılan var mı diye.. Çok teşekkür ederim dostum cevabın için :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
HWID Spoofer kullanırsan geçer fakat bazılarında çok fazla trojan var defenderlar bile algılamayabilir dikkatli olmalısın
ve çalışmayanlar da var hepsini denemen lazım :=)

Üye
5 HİZMET YILI
ben yorum yaptıktan bi süre sonra farklı dil kullandın diye uyarı geliyor ne yapmam lazım

Üye
5 HİZMET YILI
HWID Spoofer kullanırsan geçer fakat bazılarında çok fazla trojan var defenderlar bile algılamayabilir dikkatli olmalısın
ve çalışmayanlar da var hepsini denemen lazım :=)
Çook teşekkür ederim bilgilendirmeniz için fakat 3 ay süreci geçirdiğim için artık yasal yoldan banımın açılması taraftarıyım.. O yüzden bu tarz durumu yaşayıp,kendiliğinden açılan vs var mı görmek istemiştim. Verdiğiniz cevap için çok teşekkür ederim <3

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Dostum yeni hesap acman lazım o hesabı unut yeni hesapla devam ediceksin o hwid yien hesap acılamz ztn

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
öncelikle banı nasıl yedin onu yazar mısın ona göre bir yorum yapıcam da konuyla alakalı ,
dürüst ol lütfen

Üye
5 HİZMET YILI
öncelikle banı nasıl yedin onu yazar mısın ona göre bir yorum yapıcam da konuyla alakalı ,
dürüst ol lütfen
Ekran kartı sürücüsünün güncellemesini farklı bir siteden indirdiğim için 3.parti yazılım olarak sayıldığından ban yedim. Bilgisayarımda en son yapmış olduğum değişiklik buydu ve bunu da belirttim. Hile kullanmış ya da indirmiş olsam belirtirdim zaten :( Amacım zaten bir şey satın almak falan da değil,bu tarz durum yaşamış arkadaşların ban süresi bittikten sonra kaç gün sonra açıldı onu merak ediyorum. Benim zaten bitti ban sürem bana verilen tarih doldu ama hala daha giriş yapamıyorum o yüzden aşırı merak ettim brom :(

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
internetten araştırdığım kadarıyla bunları ince ayrıntısına kadar belirtirsen açıyorlarmış banını,seninkini neden açmadılar anlayamadım destek hattına rapor atmaya devam et sen

Üye
5 HİZMET YILI
internetten araştırdığım kadarıyla bunları ince ayrıntısına kadar belirtirsen açıyorlarmış banını,seninkini neden açmadılar anlayamadım destek hattına rapor atmaya devam et sen
Evet zaten 19/9/2020 tarihinde ban yedim. 19/12/2020 12:24'te cihaz banın kalkacak diye söylediler. Banımın kalkması gerektiği gün mesaj attım 3 4 gün sapma yaşanabiliyor dendi fakat hala daha devam ediyor sorun. Oyuna yeni hesap açtım Riot ID falan onları bize gönder bir de açmış olduğun yeni hesabı inceleyelim dediler. 3 gün oldu ses seda yok.. Beklemek yoruyor insanı. Net bir şey söylense rahatlayacağım. Bazı arkadaşların kalkması gereken tarihte kalkmış bazı arkadaşların benim gibi sürmüş.. Emeğin için çok teşekkür ederim brom

hEKLenDinEvlat
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Riotun HWİD'i lole getirmesiyle beraber bazı sıkıntılar çıkmış durumda. Muhtemelen ellerine yüzlerine bulaştırdılar. İnternette şimdiden yüzlerce haksız ban yedim mesajlarını görebiliyorum. Şu aralar lole girmeyin bence :D

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Kankam yeni hesap açtım zaten hesap sıkıntı değil ama o hesapla da girmiyor ekrana Van 152 hatası geliyor :(
o hatayı arastır veya ticket at çözüm bulmaya bak tickete cevap verırler olmadı ticketten cvp gelmedı youtubeden veya gruplarda felan oynayanlara sormanı tercih ederim

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Usta Hwıd banı hiçbir türlü kalkmaz kaldırdım vs diyenler yalandır öyle dosyalar indirme daha kötü olur pcn

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Cihazı sıfırlama yaptın mı veya vpn değiştirici kullandinmi

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
açıldımı banın benimde 1 ay kaldı banın kalkmasına benimkidemi açılmıcak acaba?

Kalbimiz Kırıldı Kalbimiz
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
spoofer satın almak gerekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...