Üye
mouse üstündeki tuşlardan biri olması lazım eğer yoksa indirdiğin klasörün içindeki config 2 defa tıklayarak not defteri ile aç orda MB5 yazan yere istediğin tuşu koy oradan istediğin hassasiyet veya yumuşaklık falan ayarlayabilirsin eski hile kullanma tecrüben varsa çözersin hemen bide oyun içi hassasiyete göre değişiyor deneyip ayarlaman lazım çalışmassa renk körü modunu mor yap bide görüntü ayarlarından pencereli tam ekran moduna ban olasılığı online oyunlarda sıfır olamaz oynamana bağlı 1 haftadır bişey olmadı ayarlarınıda legit yaparsan bu iş çözülür bir günde bi hesapta en fazla 6 maç at çık fazla reportdan yemeyesinmb5 tuşu hangisi bir de ban olasılığı kaç ?
Çalışıyoryeni güncelleme ile çalışıyor mu ?
çalışıyorHâlâ çalışmakta mı? Üstünden bir ay geçmiş ama çalışıyorsa denemeyi jsterim
Denedim hocam kaliteli olmuş. Open source yapmayı düşünür müsünüz?çalışıyor
your setting aim not goodKESIN DENE
[config]
sensitivity = 3
smoothing = 0.2
mode = 3
trigger = FALSE
[settings]
aim color = PURPLE
snapping area = HEAD
toggle key = MB4
hold or toggle = TOGGLE
hFov = 90
vFov = 30
BUNLARI YAP
beraber kurulum yapabiliriz hile çok güzel çalışıyorarkadaşlar her hangi bir desteğe ihtiyacınız olursa sorabilirsiniz her türlü yardımcı olurum Instagram @atgnercn
Instagram vermek ne hocam dc yok mu dc?arkadaşlar her hangi bir desteğe ihtiyacınız olursa sorabilirsiniz her türlü yardımcı olurum Instagram @atgnercn
Post automatically merged:
beraber kurulum yapabiliriz hile çok güzel çalışıyor
hileyi bi türlü bulamadım aga tıklıyom mesajlara atıyo yardım edinKESIN DENE
[config]
sensitivity = 3
smoothing = 0.2
mode = 3
trigger = FALSE
[settings]
aim color = PURPLE
snapping area = HEAD
toggle key = MB4
hold or toggle = TOGGLE
hFov = 90
vFov = 30
BUNLARI YAP
Miss miss and misswhat how
ben bunu tt de gördüm knk senin miEkli dosyayı görüntüle 76097
Önceden forumda paylaşmayı düşündüğüm ama sonrasında detected olan hileyi başka biri buildlemiş. Bende bunu plat elo da legit bir şekile denedim Sage aldım ve clutch oynamaya çalıştım. Herhangi bir banlanma durumuyla karşılaşmadım.
Çalıştırma tuşu MB5 bir kere basınca ses gelecektir tekrar basar iseniz kapanır.
Son olarak Secure Boot kapalı olmalıdır.
Düşman rengi MOR olmalıdır.
Valorant oyununu açıp poligon kısmına girin.
Dosyaları RaR'dan çıkartın.
Skype.exe uygulamasını yönetici olarak çalıştırın.
Açılan CMD ekranına evt yazın ve oyuna girin bip sesi geldiğinde aimbot çalışmaya başlayacak.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?