çalışıyor ama x y fovunu tutturamadım tam ben botlarda iyi de oyunda tam olmuyor bazı adamlar da direk hs gidiyor o şekilde ayar yapmadım dahasuan calısıyormu pekı
Bu hatayı genelde windows defenderdan kaynaklı oluyor zararlı yazılım bulundu diyip kodların çalışmasını engellediğinden alıyorsun istersen açıksa bi kapatmayı dene.dediğini yaptım böyle bir hata verdi birde tuşu felan yok mu nasıl çalışacak
kardeşim bende hiç çalışmıyor nasıl yaparım açıyorum felana ama hiç tepki yokBu hatayı genelde windows defenderdan kaynaklı oluyor zararlı yazılım bulundu diyip kodların çalışmasını engellediğinden alıyorsun istersen açıksa bi kapatmayı dene.
suan yani patch mı bu ?Discord Nickim: Ornitorenk DEV#5879
Current Detection! UNDECEKTED AND WORKİNG
Changelogs - v.1.3
- Added Color ESP (Onsight ESP - only works on sight)
- Added FOV Circle
- Added Pixelfinder ESP
- Added Ping Enemy (Ping Warning on Enemy Sight)
- Added lots of Settings for all Visuals and Bhop and Ping Enemy
- Fixed mouse_events using public method for now
- Updated Aimbot
- Updated NoRecoil
(this one is without any driver or additional software)
This is my biggest update yet. The ESP Visuals except for Fov Circle are bad coded and might slow down the Program. If you experience lags or Aimbot stuttering please disable the Visual features. (Especially if you use more than one Visual feature it might lag) I will update the ESP in the next patch.
-Trigger bot çok kullanışlı olmadığı için şimdilik remove edilmiştir.
-Farklı bir proje olan aimbot aktif hale getirilirmiştir.
-Trigger relase yeniden eklenmiştir.(Yeni update geldi)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(OLD AİMBOT)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ekli dosyayı görüntüle 40799
Ekli dosyayı görüntüle 40455
Arkadaşın hatası ben de 1 2 kere daha önce başka hilelerde olduğundan söyledim yoksa konunun sahibi ben değilim.Belki @fight4fredomm yardımcı olabilir belki dostum konu sahibi o.kardeşim bende hiç çalışmıyor nasıl yaparım açıyorum felana ama hiç tepki yok
ayarları buraya yazarsan bizde ona göre yapalım hocam mümkünseElleeinize saglok. Hemen deniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?