knk hala kullanıyor musun? bu nasıl vgc veya valorant algılayamıyor? oyunu açtıktan sonra mı açıyorsun kapalıyken mi açıyorsun ? Ban durumu nedir? umarım yanıtlarsın sorularımıOn Off yapıldığı sürece sorun olmuyor, onu da tespit ettim. Aşırı belli etmemek gerekiyor.
teşekkürler knk az kalsın kullanacaktım ban yedin galiba sen sanırsam main hesap mıydı?Arkadaşlar hile detected yani ban yersiniz kullanmayın
hocam bu Color botu usb nin içindemi kulancam ve ban yeme durumu ne
Notlar:
1- config.ini dosyasını değiştirerek size uygun olan ayarlamaları yapabilirsiniz. config.ini dosyasını değiştirdiğiniz gibi oyun içi hassasiyeti falan da değiştirin her mouse da stabil değil. Benim verdiğim config herkes de güzel çalışmaz.
2- Oyun içi düşman vurgu rengi kesinlikle mor olmalıdır.
3- Hileyi kapatmak istediğiniz de görev yöneticisinden kapatabilirsiniz.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Düşman rengi mor yapılır. Ve aslında çalışma mantığı basittir ekranda mor birşey varsa mouseyi ona doğru götürüyor yapımı kolay ama valorant içinde mouse sürükleyici yapmak zordur.Color aimbot tam olarak ne oluyor açıklayacak biri varmı?
i think no...Is it safe to use and is it possible to modify the colors of the enemy?
Valorantta trigger oluyo kısaca adamın üstüne gelince kafasına sıkıyorColor aimbot tam olarak ne oluyor açıklayacak biri varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?