Donator
7 Gün sorunsuz kullandım. Paylaştığım için artık tüm sorumluluk kullanan kişiye aittir. Bu yüzden ban atar mı gibi soruların yeri değil.Banlanma Durumu Nedir?
Bilgisayarın ile alakalı olabilir. Driver çakışması vs olabilir. Format atıp tekrar deneyebilirsin.Yönetici olarak çalıştırdığım an "Invalid Process Attach Attempt" mavi ekran hatası verdi
Tam olarak hangi sürücüleri yüklüyor? Ona göre var olan çakışma potansiyeli olan sürücüleri kaldırayım.7 Gün sorunsuz kullandım. Paylaştığım için artık tüm sorumluluk kullanan kişiye aittir. Bu yüzden ban atar mı gibi soruların yeri değil.
Public tüm ürünler bir süre sonra banlatır.
Bilgisayarın ile alakalı olabilir. Driver çakışması vs olabilir. Format atıp tekrar deneyebilirsin.
Tek sürücü aynı klasörde olan xnc.sys bunu load ediyor. Bu yüzden kesin çözüm için format atman gerekebilir. 5-6 kişide test etti bu şekilde sorun yaşamadılar.Tam olarak hangi sürücüleri yüklüyor? Ona göre var olan çakışma potansiyeli olan sürücüleri kaldırayım.
mainde açılırmı? yada hwid banmı atıyor7 Gün sorunsuz kullandım. Paylaştığım için artık tüm sorumluluk kullanan kişiye aittir. Bu yüzden ban atar mı gibi soruların yeri değil.
Public tüm ürünler bir süre sonra banlatır.
Bilgisayarın ile alakalı olabilir. Driver çakışması vs olabilir. Format atıp tekrar deneyebilirsin.
ben main hesapta kullandım 1 hafta yasaklanmadım. FAKAT ÜRÜN PUBLİC BU YÜZDEN GARANTİ VEREMİYORUM.mainde açılırmı? yada hwid banmı atıyor
renk olarak mor seccalısmıyor knk
Bende aynı şekildeYönetici olarak çalıştırdığım an "Invalid Process Attach Attempt" mavi ekran hatası verdi
format atıp w10 yükleyince düzeldi fakat şimdi de hile çalışıyor ama saçma sapan yerlere sıkıyor mor yaptım ayarlardan fakat yine de cross u adama koymak yerine alakasız yerlere götürüyor bir anda...Bende aynı şekilde
esp olsa yeter bana hocam sadece win10'da mı çalışıyor?format atıp w10 yükleyince düzeldi fakat şimdi de hile çalışıyor ama saçma sapan yerlere sıkıyor mor yaptım ayarlardan fakat yine de cross u adama koymak yerine alakasız yerlere götürüyor bir anda...
@SiyahS4ncak var mı bir çözümü hocam?
her sistemde çalışıyor demişti benim pc çok iyi olmadığı için w10 yükledim uğraşmamak için çalıştıesp olsa yeter bana hocam sadece win10'da mı çalışıyor?
benim win11 mavi ekran verdi çalışmadıher sistemde çalışıyor demişti benim pc çok iyi olmadığı için w10 yükledim uğraşmamak için çalıştı
Botlarla test edebilirsin. Speed vs ile alakalı olabilir.format atıp w10 yükleyince düzeldi fakat şimdi de hile çalışıyor ama saçma sapan yerlere sıkıyor mor yaptım ayarlardan fakat yine de cross u adama koymak yerine alakasız yerlere götürüyor bir anda...
@SiyahS4ncak var mı bir çözümü hocam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?