10 Ocak 2022 Moderatör #21 CauSXOXO We Love TESLA ⚡️ Kurucu Katılım 13 Eyl 2015 Mesajlar 1,301 Çözümler 16 Tepki puanı 4,569 Ödüller 16 Yaş 95 10 HİZMET YILI illa çözmek istiyorsan oyuna çözüdereceksin oyunun modülünde C: mov rax,[rcx] ret şeklinde asm bul ve çözmek istediğin adresi parametre olarak ver o sana çözülmüş halini dönderecektir.
illa çözmek istiyorsan oyuna çözüdereceksin oyunun modülünde C: mov rax,[rcx] ret şeklinde asm bul ve çözmek istediğin adresi parametre olarak ver o sana çözülmüş halini dönderecektir.
10 Ocak 2022 Konuyu başlatan #22 SiyahS4ncak S Donator Katılım 4 Şub 2016 Mesajlar 870 Çözümler 4 Tepki puanı 637 Ödüller 15 Sosyal 10 HİZMET YILI CauSXOXO' Alıntı: illa çözmek istiyorsan oyuna çözüdereceksin oyunun modülünde C: mov rax,[rcx] ret şeklinde asm bul ve çözmek istediğin adresi parametre olarak ver o sana çözülmüş halini dönderecektir. Genişletmek için tıklayın ... Dediğin adresi buldum ve çözülmüş adresi aldım hocam. Fakat valorant sadece uworlde pg atmamış onu farkettim. Sanırım uzun bir yolum var
CauSXOXO' Alıntı: illa çözmek istiyorsan oyuna çözüdereceksin oyunun modülünde C: mov rax,[rcx] ret şeklinde asm bul ve çözmek istediğin adresi parametre olarak ver o sana çözülmüş halini dönderecektir. Genişletmek için tıklayın ... Dediğin adresi buldum ve çözülmüş adresi aldım hocam. Fakat valorant sadece uworlde pg atmamış onu farkettim. Sanırım uzun bir yolum var
11 Ocak 2022 Konuyu başlatan #23 SiyahS4ncak S Donator Katılım 4 Şub 2016 Mesajlar 870 Çözümler 4 Tepki puanı 637 Ödüller 15 Sosyal 10 HİZMET YILI VALORANT-Win64-Shipping.exe+4A6A939 Adresini daha önceden pgsiz bulmuştum. pgli açtığımda bu adress normalde uworlde yönlendiriyordu pageguard olduğu için 8000050ye takıldı bende register stats'a baktığımda r9 adresinde uworldkeyi gördüm. bakalım yaklaşıyor gibiyiz
VALORANT-Win64-Shipping.exe+4A6A939 Adresini daha önceden pgsiz bulmuştum. pgli açtığımda bu adress normalde uworlde yönlendiriyordu pageguard olduğu için 8000050ye takıldı bende register stats'a baktığımda r9 adresinde uworldkeyi gördüm. bakalım yaklaşıyor gibiyiz