bence kesin oynamalısınValorant oynamadım ama boş bir vaktim olursa zaman ayırıp oynamayı düşündüğüm bir oyun. Bakalım rütbe işleyişini oynarken öğreneceğiz.
eline sağlık bro da normal oyun hileden geçilmiyor 20 oyun atana kadar canımız çıkıyorValorant Rütbe Sistemi Nasıl işliyor ?
Rekabet modunu açabilmek için 20 tane derecesiz karşılaşmayı tamamlamak gerekiyor .
En üst kademe olan Radiant (Işıltılı) hariç her biri 3 aşamadan oluşan 8 kademe var .
Aranızda en fazla 2 kademe fark bulunan 5 oyuncudan oluşan gruplarla sıraya girebilirsiniz .
Rekabet modunda son 14 günde karşılaşma oynanmadığı durumda kademeler görünmez ancak kademeler arka planda erimez .
Valorant Rütbeler
Sıralama Listesi
Demir ( I II III )
Ekli dosyayı görüntüle 48685 Ekli dosyayı görüntüle 48686 Ekli dosyayı görüntüle 48687
Bronz ( I II III )
Ekli dosyayı görüntüle 48688 Ekli dosyayı görüntüle 48689 Ekli dosyayı görüntüle 48690
Gümüş ( I II III )
Ekli dosyayı görüntüle 48691 Ekli dosyayı görüntüle 48692 Ekli dosyayı görüntüle 48693
Altın ( I II III )
Ekli dosyayı görüntüle 48694 Ekli dosyayı görüntüle 48695 Ekli dosyayı görüntüle 48696
Platin ( I II III )
Ekli dosyayı görüntüle 48697 Ekli dosyayı görüntüle 48698 Ekli dosyayı görüntüle 48699
Elmas ( I II III )
Ekli dosyayı görüntüle 48700 Ekli dosyayı görüntüle 48701 Ekli dosyayı görüntüle 48702
Ölümsüz ( I II III )
Ekli dosyayı görüntüle 48703 Ekli dosyayı görüntüle 48704 Ekli dosyayı görüntüle 48705
Işıltılı
Ekli dosyayı görüntüle 48706
eline sağlık bro da normal oyun hileden geçilmiyor 20 oyun atana kadar canımız çıkıyor
knk adamlar normal oyunda ban yemiyor adam awp ile zıplayarak tüm takımı temizliyor hala ban yemiyor valla ben 20 maç bekleyemem hilelerle zaman harcayamam ama MH den bir valorant hilesi bekliyorumO hileler ban yer gider bro adamlar zaten hwid ban atıyor güncellemeyi bekle ne zaman geldi o zaman damla o zaman hile çalışmaz bilmen lazım MH üyesisin
knk adamlar normal oyunda ban yemiyor adam awp ile zıplayarak tüm takımı temizliyor hala ban yemiyor valla ben 20 maç bekleyemem hilelerle zaman harcayamam ama MH den bir valorant hilesi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?