5 Ara 2022 #21 Efeali00 E Üye Katılım 5 Ara 2022 Mesajlar 8 Tepki puanı 1 Yaş 23 3 HİZMET YILI AdamsunQuaresma' Alıntı: ben donanım banımı kaldırmak istiyorum anakartım msi z390-a pro yardımcı olabilir misiniz Genişletmek için tıklayın ... knk anakart banı yediysen eğer anakartını değiştirmen lazım hard disk banı yediysende hard diskini değilştirmen lazım imkansız öteki türlü iyi günler Post automatically merged: 5 Ara 2022 AdamsunQuaresma' Alıntı: ben donanım banımı kaldırmak istiyorum anakartım msi z390-a pro yardımcı olabilir misiniz Genişletmek için tıklayın ... knk anakart banı yediysen eğer anakartını değiştirmen lazım hard disk banı yediysende hard diskini değilştirmen lazım imkansız öteki türlü iyi günler
AdamsunQuaresma' Alıntı: ben donanım banımı kaldırmak istiyorum anakartım msi z390-a pro yardımcı olabilir misiniz Genişletmek için tıklayın ... knk anakart banı yediysen eğer anakartını değiştirmen lazım hard disk banı yediysende hard diskini değilştirmen lazım imkansız öteki türlü iyi günler Post automatically merged: 5 Ara 2022 AdamsunQuaresma' Alıntı: ben donanım banımı kaldırmak istiyorum anakartım msi z390-a pro yardımcı olabilir misiniz Genişletmek için tıklayın ... knk anakart banı yediysen eğer anakartını değiştirmen lazım hard disk banı yediysende hard diskini değilştirmen lazım imkansız öteki türlü iyi günler
5 Ara 2022 #22 maxae M Üye Katılım 5 Ara 2022 Mesajlar 13 Tepki puanı 1 Yaş 26 3 HİZMET YILI Benim bildiğim üzere açamıyorsun ne yaparsan yap ama 7 8 ay bekleyince açılıyor herhalde.
5 Ara 2022 #23 CRAZYLATTE Seçkin Üye Katılım 16 Mar 2019 Mesajlar 551 Çözümler 2 Tepki puanı 34 Ödüller 8 7 HİZMET YILI spoofer kullanabilirsin kanka
8 Ara 2022 #24 xxcesurefe01 X Üye Katılım 8 Ara 2022 Mesajlar 7 Tepki puanı 0 Ödüller 1 Yaş 24 3 HİZMET YILI bence bu konuda destek ekıbıne ulasmalısın dostum